Jump to content
Българският форум за музиканти

miro2bg

Members
  • Мнения

    523
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    23

Всичко публикувано от miro2bg

  1. Благодаря ви! Звуците са си от корга, а вдъхновението от... нещо съвсем друго
  2. https://www.vbox7.com/play:7cdd00ccab
  3. Меню за изхвърляне в „Черешката на тортата“ В петък вечер си задавам фундаменталния въпрос – какво бих сготвил на гостите си, ако участвах в „Черешката на тортата“. Понеже това е важна тема, след дълго мислене стигам до следното меню: Салата – домати от Кауфланд за 2.40 килото – лъскав, твърд, груб зеленчук с консистенция на объл градински камък, гарнирани със сирене „Булка чеиз“ и обилно поръсени с олио от онова, дето рекламираше Веско мАринов… Разядка – русенско варено с намачкан праз, поръсено с тънки струйки майонеза „Краси“ и намачкан чесън. Основно – бахур соте, гарниран с качамак, чипс от препържени свински ушички и варени на пара крака от младо козле, поръсени с марината от горчица, уиски „Блек рам“, люти чушки и стрит на ситно аспирин „Байер“. За десерт бих приготвил нещо ефирно – шоколадов мус с разтопен локум и в допълнение суфле с пълнеж от бонбонки „Карамел Му“, ром „Атлантик“ и хрупкава консистенция от стрити кори на вафли „Боровец“. За изненада на гостите бих подготвил танц със саби, изпълнен от двама мои познати – Гошо Пъстървата и Сандо Светкавицата – потомствени алкохолици от квартал „Гевгелийски“, а след това ще ги довърша с палавата игра – „Изпей песен на Роси Кирилова на фалцет в съпровод на ударно-пробивна бормашина Акита“. Мисля, че това не е била последната вечеря на Титаник, но за гостите си не съм сигурен дали това не би било последната вечеря в живота им… …абе, май по–добре да не ходя в „Черешката“, как мислите? автор: Венци Мицов (Хиподил)
  4. Котката на Чък Норис:
  5. miro2bg

    Memory of The Past

    Това нещо го слушах в детските си години. Не знам нито кой е авторът му, нито как се казва. Направих го по спомени. Ако някой знае нещо по въпроса, моля да сподели!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.