Egon Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Ясно, че е така. и все пак...има достатъчно изключения... а докато един китарист ти пълни душата и мозъка и е просто чудесен, дотогава не виждам проблем, а надежда. Пазарът се отваря, светът се отваря...самото качество се развива като пазарност, възможност, напредък... Веднага се сещам за двама - Стефан Стефанов от sjk и Пламен Радев от Соларис - за мен китаристи в една много горна класа. Цитирай
rockstar666 Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 (Редактирано) Бисссссссееееееееееееррреееееееее,ТТТооооооооccci4keeeeeeeee,как те пропуснаха,РУЛИРАШ ти си ми любимеца!!! Бисер /Tocata/и братчето му Милен /който за жалост не е в БГ/,са мойте фаворити да ви даде Господ да ги чуето,като се съберат двамата!!! Иначе се придържам към мнението на Vlado_Abroad,цитирам:" Има страшно много добри родни български китаристи на световно ниво като умения.Ако почна да изброявам имена край няма да има и много от тях са в този форум!!!" За финал:Благодаря Ви момчета,че Ви има!!! Продължаваите да свирите! Редактирано Октомври 26, 2006 от rockstar666 Цитирай
Carpe_diem Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Аз нямам кой знае какви наблюдения върху БГ китаристи, ама страшно силно впечатление ми прави Николо Коцев! Тоя човек е гений Чуйте Nostradamus, ако не вярвате! А относно Цветан Недялков - много добре свири... ама то си личи по начина, по който се опитва да свири неща на Сатриани... Абе не е същото. Плюс това вече 10 години на сила го карат да свири чалга и това го е претопило и в него поне не виждам да е останала някаква тръпка... Да не говорим, че грам сценично поведение няма човека... Цитирай
Egon Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Вярно е, че няма, ма той никога не е бил лидер и изнесен на преден план, вероятно това е една от причините. Но аз го харесвам, има добър тон и добре пипа Николо Коцев - ако го броим за български, да. Макар че на мен ми е малко демоде, да си призная. Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Абе дублирахме неква тема, ама като сме тръгнали... Недко. Де да знам къде е свирил, освен в Корея преди време, сега бил в Тевтонско. На един блус-фест заби с Боксер, некъв Sweet talker на Снеик и не повна вече още кво. Ами който го е чул, като се прибави и харизма, имидж, сценично присъствие, знае за кво говоря. Цитирай
Zlatanov Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Китариста е един .. Ангел Демирев (Пърфект стренджърс - Ст. Загора) втори като него още не съм слушал ... и сигурно и няма да чуя скоро ... А иначе Налбантов много ме радва ... Цитирай
4040 Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 Петър Главанов изпускате ми се струва...))) чуйте го на аудио има демо от всички песни... http://www.peterglavanov.com/ Цитирай
a_panov Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 Петър Главанов изпускате ми се струва...))) чуйте го на аудио има демо от всички песни... http://www.peterglavanov.com/ Малиии, ми аз се познавам с него, дъщеря му и жена му!!! Викат му Пепи. Веднъж го видях май да носи една бас китара и сме се заговаряли за музика, ама нищо по сериозно не сме измисляли. 1 Цитирай
niki123bg Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 ^ Въпросният е този потребител тук: http://forum.muzikant.org/index.php?showuser=496 Цитирай
vlado1113 Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 Абе много мои приятели музиканти казват че китариста на Къци Вапцаров в " Шоуто Риск печели риск губи " Ачката от Хасково бил най-добрия китарист в Балгария. Цитирай
musicman Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 ^ В неделя ще запиша видео урок на Ангел Димитров (поне за сега такава уговорка имам) и ще го сложа на сайта. Като стане готов но ако слушате мога да дам линкове и предварително. Цитирай
Vinetu Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Айде почна се пак кой бил по, по, най... Разни хора, разни идеали... Аз пък да кажа един добър за мене китарист е Любето (а сега пък кой е това ) и Димитър Налбантов Сядайте /ставайте/ да свирите :guitar: :guitar: :violin: Цитирай
rockstar666 Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 И мисля,че точно тук и сега е момента да ви попитам за един пич,който много ме кефеше на времето със свиренето си,а имено китариста на "Пиромания" - Петър Дренников,къде се загуби тоя човек ,по принцип в БГ ли е ,с какво се занимава знае ли някой,може би Tony & RocoBG Пак ще дадът инфо по запитването ми! Наистина доста ми харесваше ,като китарист,а и беше симпатяга,редовно по корици на списания и вестници,като "Секс символа на БГ рока" Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Последно беше в Амстердам в консерватория не знам дали е още там това беше преди година две... Цитирай
TONY Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Петьр Дренников -от одавна не е в Бьлгария. Дано не е изоставил рок музиката, за тези които не знаят - баща му е композтора -Андрей Дренников,оперната прима Александрина Пендачанска - му е братовчедка. Което не е случайно - баба му е французойка - потомка на Дюма! Страхтен пич и свиреше много яко(предполагам и сега продьлжава) Цитирай
Recommended Posts