Jump to content
Българският форум за музиканти

4040

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от 4040

  1. Петър Главанов изпускате ми се струва...))) чуйте го на аудио има демо от всички песни... http://www.peterglavanov.com/
  2. мисля за следното: реално, за да се получи ще трябва да има всякакви марки и цени. китари, басове, барабани, усилватели и други. колкото до цените ще са същите, като в представителните магазини. Има дистрибуторски отстъпки и договори. единствено ако се притесняват, че оборота в техните магазини ше спадне...ама това е тъпо, защото пак те ги продават...в по-големите градове по света повечето са ткива смесени магазини... Дали има интерес от Българските музиканти??? това е важно?!! кажете!?
  3. дано да съм ти полезен )) Ibanez Custom Shop RG Ibanez Custom Shop Destroyer Ibanez RG2120XTB Ibanez RG 1527CB Ibanez USA CUSTOM RG "Street Wise" Ibanez RG560 Ibanez JPM P4 Jackson Randy Rhoads (model unknown) Yamaha acoustic Yamaha bass Tokai Love Rock LP Fender Stratocaster :: Amps :: Mesa/Boogie Triaxis preamp Marshall JMP-1 preamp Marshall 9100 poweramp Line6 AX2 :: Effects and other stuff :: T.C Electronics G-Force T.C Electronics G-Major Samson Wireless Korg DTR-1000 tuner Marshall 4x12 cabinet Behringer FCB1010 midicontroller
  4. представителствата са тези, които трябва да зареждат магазина. Бриколаж не са представители на всички марки, които продават нито Метро... но Ikonomov предпочита да продава Ibanez a Фендер си имат и Carvin i Gretch i GHS i jackson нo не и Ibanez или Gibson да не пропускаме и Кокала... А е добре да се пробва инструмента а не да го поръчваме по I-net i kakvoto doide. Да и това с цените е вярно...трябва да се поработи и затова... Не съм мутра )) те трудно пишат а и какви китари))
  5. Как Ви се струва ако има 1 магазин В София, в който има всички марки Ibanez,Fender,Carvin...PRS и други и може да се пробва и сравнява на място, както е навсякъде по света, а не специализирано и никога да не знаеш каква е разликата реално....Моля за мнение... Може и да направим ))
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.