Svanio Отговорено Юли 8, 2011 Share Отговорено Юли 8, 2011 (Редактирано) От сайта, който си дал не видях нито едно 1.3а !? WTF!? Heartman - може би можеш да питаш Н-аудио дали не може да ти направи едно Ще излезе по-евтино предполагам, а и по-бързо.. Сега ще се сетя да го *ба.... Редактирано Юли 8, 2011 от buy&sell Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Юли 8, 2011 Share Отговорено Юли 8, 2011 И аз си мисля да пиша на Никифена да ми направи едно обаче ми се струва че проблема не е в захранването и май направо ще трябва да му пиша за ремонт. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Юли 8, 2011 Share Отговорено Юли 8, 2011 Проблема не е в ефекта. Уами трудо гори. Друг е въпроса, че никой не гледа какво точно искат ефектите, за да работят Уами работи на променливо напрежение. За това пробвайки го, най-вероятно, с адаптер който дава постоянно, ще чуваш брум. Нормално е, но нищо не е изгоряло. Спи спокойно 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kostov Отговорено Юли 10, 2011 Share Отговорено Юли 10, 2011 http://www.thomann.de/de/thomann_ntac109.htm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Юли 10, 2011 Share Отговорено Юли 10, 2011 Мойто Whammy бачка със захранване за принтер - 9 волта АС. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
a_panov Отговорено Март 4, 2012 Share Отговорено Март 4, 2012 Eeee и аз опрях до захранване на Digitech! На мен ми трябва Digitech PS0913B което е 9V 1300 mA AC. Въпроса ми е може ли това "трафче" да се замени с тороид с вторична 9V 1,2A-1,5A? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Март 7, 2012 Share Отговорено Март 7, 2012 Що да не може? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maxim09 Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 Здравейте! Искам да ползвам темата и аз да запитам. Вкъщи имам ето това захранване http://maxim09.snimka.bg/hobby/adapter.685805.27635861 Искам да го ползвам с ето този ефект http://www.behringer.com/EN/Products/TM300.aspx Как мислите ще трябва ли да си закупя ново захранване или това ще ми свърши работа? И как да разбера с какъв поляритет работи ефектчето, защото на захранването полюсите се сменят. А също тия многото букси където са към адапторчето, ще ми свършат ли работа, защото съм имал случай с друг ефект, там не пасна нито една от тях? Благодаря Ви предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 ^ И как да разбера с какъв поляритет работи ефектчето, защото на захранването полюсите се сменят. А също тия многото букси където са към адапторчето Отваряш линка който си постнал на беeерингер, сваляш си ръководството за експлоатация на предпочитания на теб език и четеш. Там пише всичко: напрежение, ток и поляритет. Ако адаптерът покрива тези изисквания написани от производителя - бееерингер, то адаптерчето ще стане 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maxim09 Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 За ефектчето е записано 9 V , 100 mA , regulated Моето захранване е 9 V , 500 mA MAX, regulated Това ОК ли е? A също как да разбера с какъв поляритет е ефектчето, защото на захранването се сменят полюсите, да не го изпуша нещо? Зачетох минусов централен изход, значи минусов поляритет, така ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 25, 2012 Share Отговорено Юни 25, 2012 С това захранване 99% съм сигурен, че ще имаш брумец. Не се учудвай... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Юни 25, 2012 Share Отговорено Юни 25, 2012 За ефектчето е записано 9 V , 100 mA , regulated Моето захранване е 9 V , 500 mA MAX, regulated Това ОК ли е? Oк е A също как да разбера с какъв поляритет е ефектчето, защото на захранването се сменят полюсите, да не го изпуша нещо? Зачетох минусов централен изход, значи минусов поляритет, така ли? Няма таковава характеристика като плюсов или минусов поляритет Минусов централен изход /както си го превел/ значи, че като погледнеш конектора за захранването, то минуса е това отвътре, съответно плюса е това отвън. Така трябва да ти бъде и на адаптера. За да не се чудиш аджеба как е, премери адаптерчето с мултицет. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ditronix Отговорено Юни 26, 2012 Share Отговорено Юни 26, 2012 А ако ефекта се захрани с батерия ще се чува ли брум? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bir4o Отговорено Юни 26, 2012 Share Отговорено Юни 26, 2012 Не че няма да станат тези захранвания с превключващ поляритед , ама тука трябва да се има предвид и човешкия фактор . Ще мине време някой ще го настъпи или ритне - ще премести ключето за поляритета, или просто ще забравиш да го превключиш и ще повредиш я ефекта , я адаптора ...Играе се на сигурно и си поръчваш ,купуваш ново или сядаш с поялника и си правиш захранване . 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maxim09 Отговорено Юни 26, 2012 Share Отговорено Юни 26, 2012 Благодаря много за помощта. Дадохте ми ценни съвети, както винаги! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts