Jump to content
Българският форум за музиканти

kostov

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kostov

  1. Здравейте, имам един лапов усилвател DYNACORD B1001.искам да му направя профилактика.Крайното му стъпало е с 4бр. EL 34 същото като на Динакорд Гигант и вече работи,но ми трябва схемата на преампа.Има еди чип исе чудя дали не е реверб, защото има такъв надпис и на пота за усилване, който е с ключ като пуш -пул потовете.Нещо не мога да намеря в нета, та ако някой иска да помогне.Поздрави! Ей такъв е ампа.
  2. Поздравления и от мен за интусиазма, но най много за професионалната оценка на Радо!
  3. http://www.thomann.de/de/thomann_ntac109.htm
  4. Браво, яко си го направил!!! Дай някакъв линк да му видим схемата.
  5. Абе човекът му е интересно сам да си го направи. Защо го отказвате???Има ли по-голям кеф от това , да го чуеш, сътворен от собствените си ръце?И да му се кефиш?! Момчето не пуска серия за продажби, че да му излиза скъпо.Аз лично съм направил 2 такива преди време и ти заявявам, че не е никаква философия специално този ефект. И от раз си става като оригинала. Почвай и се кефи!Напрви си платката сам, може и на универсална. Ключа може да се смени с какъвто намериш,и една евтина кутийка си вземи . Това е ,успех!!!
  6. Благодаря много, дай тел. като дойда в Пловдив да почерпя. Сериозно, нека си приказват пичовете!
  7. Н е бе не ме мързи, имам проблеми с компа, а пък и не намерих нищо, може и да бъркам, моля Ви по-сериозно, ако някой намери, да изпрати линк.Черпя бира....
  8. Иди в която и да е аптека и попитай за лимоново или бадемово масло, струва само около 3 лв.После фингърборда изглежда жестоко.Не си харчи парите в музикалните магазини за скъпо масло.
  9. Здравейте, има ли някой схемата на Blackheart BH15H , ето този- http://www.blackhearteng.com/bh15112.html ще бъда много благодарен и задължен-още сега черпя една бира-
  10. Важното е какво се е получило накрая!!!!Краси прави хубави неща.
  11. Имаш лично съобщение.
  12. Точно така, EAmechaniX. Ако са изходи за колони нищо няма да изгори, понеже ще има товар ампа.
  13. Махаш лампатъа и запояваш един диод паралелно на кондензатора 10 000, ама най-добре него да го махнеш, стар е и може да ти създаде проблеми.А за трафа Parni_Valjak е прав, направи си радиото, но не включвай в него нищо.
  14. шасито ти е предвидено като тази схема, само дето тук е с крайна лампа 6V6,но ти си ползвай твойта 6П14П - ИЛИ ЕТО ТАЗИ : Иси готов. Усилвателчето Металхамер ти го е направил супер, ако искаш с 6Н2П, само транспортирай изводите епоред нейния цокъл Това е. Дано съм бил полезен.Успех!
  15. щом е работел без кутия, пак трябва да работи.Виж отива ли захранване на платката, буксите може да ти правят номер?! Имаш Л.С.
  16. Ако разгледаш по-добре платките, ще видиш огромна разлика-просто твоя педал е съвсем друга схема, по-обикновена -класическа бих казал.И по опростена, което не значи по-лошо уа.Забележи- твоя има и 1 пот. по-малко, 1 чип и други елементи липсват.Аи сигурно и няма нужда от такова регулиране.
  17. Виж това видео, това е човека. http://novinitepro.bg/svejo/scena/vzduh-za-risuvane.html а това е сайта му , разгледай и него подробно, пича е номер-1. Каквото искаш това ще ти направи! http://paintintheair.com/e107_plugins/auto...autogallery.php
  18. Къде е 8 инчов говорител, къде е 12.Плюс това е с драйв.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.