polaris Публикувано Май 3, 2011 Публикувано Май 3, 2011 Не написах "най-добро" за да няма спорове. На мен страшно ми харесват Роб Флин и Фил Демел от Машин Хед (http://www.youtube.com/watch?v=S0ECl8_XL2c след 5:50 ) и разбира се КК Даунинг и Глен Типтон Цитирай
trendkiller Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 Любимо дуо не мога да избера, но Henderson-Kolk много ме кефят напоследък. http://www.youtube.com/watch?v=KB5HG2Qdmck Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 (Редактирано) Зависи: Дейв Мъстейн + Марти Фрийдман/Крис Бродерик Скот Иън + Дан Шпиц Глен Типтън + КК Даунинг Изи Страдлин + Слаш Тони Айоми и Гийзър Бътлър Извинявам се ,като се замисля колко много неща слушам,не мога и аз да реша кои са ми по- или най-любими... Редактирано Май 3, 2011 от Lord Shredulous Цитирай
Yo The Real Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 Synyster Gates и Zacky Vengeance от Avenged Sevenfold. Абсолютни ненормалници, няма такива хармонии. 1 Цитирай
Get off Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 Родриго и Габриела ме кефят в последно време Цитирай
TONY Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 Любимо няма. Първите, за които се сещам са ( което може би е показателно) 1 Джейсън Бейкър/ М. Фрийдман 2 Смит/ Мъри/ Герс 3 Фрийдман/ Мъстейн 4 Типтън/ КК Даунинг Цитирай
MiroLambov Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 Родриго и Габриела ме кефят в последно време Абсолютно!!! Цитирай
Lambels From Jacksonvile Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 Баси ,пичове, браво за Мистър Флин и Демел и the guys от ин флеймс!! Mark Morton + Will Adler - LOG Rob Arnold + Matt DeVries - Chimaira Matt Heafy + Corey King - Trivium Eyal Levi + Emil Werstler - Daath Jeff Kendrick + Mike Spreitzer - Devildriver Dave Mustaine + Marty Friedman - тея последните няма смисъл да ги казвам откъде са :Д И други има ама тези главно и супер браво на всички! Живи здрави Евала за темата готина е 1 Цитирай
Tony Tommasson Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 1. Чък Шулдинър + Пол Масвидал 2. Чък Шулдинър + Джеймс Мърфи 2 Цитирай
Mairomaster Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 Джеймс Хетфийлд - Кърк Хамет Джеф Ханеман - Кери Кинг Може да звучи малко тривиално, ама от групите които слушам, това са ми любимите дуа. 1 Цитирай
Rubikon Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 Тъй като по-твърдо ориентираните ми любимци май вече ги изброиха (може и да пропускам някого), ще кажа, че напоследък като комбинация най много ме впечатляват Warren Haynes и Derek Trucks от the Allman Brothers band, дори може би повече от комбинацията Duane Allman Dickey Betts. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 Steve Morse & Joe Satriani За една песен, обаче отсекъде!!! 1 Цитирай
grafarena Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 (Редактирано) kiusha82 ,радвам се за избора ,това са и мойте фаворити.Имах щастието да ги гледам и на живо!!! bireli lagrene + sylvain luc Редактирано Май 4, 2011 от grafarena Цитирай
Recommended Posts