Jump to content
Българският форум за музиканти

kiusha82

Members
  • Мнения

    631
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    7

Всичко публикувано от kiusha82

  1. Ами отказах се от моделинг амп и си взех Blackstar Ht5 mini stack 2x10,но също така и процесор Boss GT1 който мисля да ползвам с FX Loop.Ампа вече е при мен,сега и босчето чакам да чуя какво може да постигна.
  2. Предлагат ми комбо от същата серия за 220 лв. с футсуич.
  3. Според теб какво означава TVP?
  4. Дойде време и аз да се похваля с нещичко. Ibanez Prestige AZ 2204
  5. Те са ясни тия неща,ама не съм в България.В едно супер малко градче в Англия и няма как да пробвам.Ако става дума за лампови усилватели ,чувал съм няколко ,НО сега бюджета не ми го позволява,както и да купувам камиончета.Просто искам на този етап да си свиря вкъщи,за да си върна формата(не съм свирил поне 3 години).Та с тия тинтири-минтири усилватели може да се докара що-годе не лош саунд. Никой ли не ползва Blackstar ID60 TVP в този форум,за да каже нещичко.
  6. Ясно за паяка,битката остава между самурая и черната звезда.Помагайте,че трябва да реша до утре следобед.Симулацията на лампа и футсуич или перфектния софтуерен едитор на Босс
  7. На този етап нямам възможност за процесор или камиончета,започвам отначало.Днес ми доставиха китарата,а още не мога и да я чуя Та решението ми е такъв тип амп.
  8. Blackstar намирам за 200 лв с футсуич ,както и Boss Katana за същите пари но без футсуич.Единственото нещо което ме дърпа повече Boss-a е софтуера
  9. Благодаря! Някой друг няма ли да се включи с нещичко Покупката трябва да е бърза.
  10. Оглеждам се за кубенце за ползване главно вкъщи. Спрял съм се на 3 кубета ,те са: Boss katana 50w Blackstar ID60 tvp Line 6 Spider 5,60 w Държа на софтуерно моделиране на звука.Това което видях като ревюта е,че boss katana е най-добрият в този аспект.Blakstar - звука на ламповият симулатор е доста плътен,стегнат и т.н line 6 Spider 5 почти нищо не знам. Моля ако някой е имал взимане-даване с тези кубенце да сподели личните си впечатления. Благодаря!!!
  11. kiusha82

    Пукнатина

    Благодаря на всички за отговорите.Следователно очаквам новата ми китара Ibanez AZ 2204.Китарата беше намалена с 300£ от стандартната цена заради този незначителен ефект,но все пак исках да чуя повече мнения за пукнатината.
  12. kiusha82

    Пукнатина

    Според вас малка пукнатина в леглото на тялото при свързването с грифа ще имам ли проблем след време? https://static.livechatinc.com/4679741/PAUXX9TVHB/d52b5c8f9dd54be2355cc9793b739829/20180626_100443.jpg https://static.livechatinc.com/4679741/PAUXX9TVHB/014d06ca11dd16cc00cdbe6e9cc195c1/20180626_100420.jpg
  13. Отдавна продадох кубето, просто живота ме грабна и ме прати в Англия!Продадох всичко,китари,процесори,педали.И сега пак ми се свири.Защо предпочиташ индонезийския ибанец пред японския? Tony опитах да ти пиша на лични ,но не знам защо съобщението не може да бъде изпратено.
  14. Здравейте,някой пипал ли е някоя от серията,даже по специално Prestige. Мисля да се връщам в "играта",до колкото мога да я играя де Ще ми бъде интересно ако някой каже нещичко,защото само от тубата някак не става. Благодарско!
  15. Извинявам се за нахалството,може ли някой колега да сподели сетове за корг Pa 300,нужна ми е информация за работа в чалга заведение.Благодаря!
  16. не се сърди,тука повече се обсъжда друга музика... Надявам се другаде да намериш съмишленици.Парчето е барнато.Браво!
  17. Благодаря сърдечно,радвам се ,че ви харесва Вокалната линия е соло китарата от 0:33-1:04(куплет),1:05-1:34(припев) и така после нещата се повтарят Все още няма текст,както съм писал и в първия пост.Силно се надявам проекта ми да се реализира
  18. Радвам се ,че ти харесва
  19. Споделям с вас поредния ми проект за песен Идейно парчето е готово на 99% От към миксиране има много какво да се желае. Баса не е бас ,а китара с октавер ,така,че моля да ме извините за калпавия звук Все още няма текст,надявам се скоро да има Това е общо взето. Ще се радвам на коментари независимо какви са те https://soundcloud.com/kiusha/my-soul-is-alone
  20. По принцип тази музика си е такава,не говори много,много.Кара те само да си задаваш въпроса "Как?" А бе,трудно се възприема и това си е Аз албума го слушах,поне няма безкрайни сола на Донати. На мен ми хареса,точно това и очаквах от този проект
  21. kiusha82

    Blues Rock Jam by Zanev70

    https://soundcloud.com/kiusha/rock-70 И мойта жица
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.