Jump to content
Българският форум за музиканти

Tony Tommasson

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tony Tommasson

  1. Мерсиииииииииииииии ! :metalist:
  2. Здравейте , По долу може да видите клипа на песента THE ATOMIC MARCH която е от демо албума на групата
  3. Трудна работа е тва за Нова Загора , според мен ако има момчета или групи които свирят може да се направи идеална репетиционна с оглед мястото където се намира ! и покрай репетиционната да се организира последствие сбирка на хора мислещи в областа на тежката музика ! Ако са останали все още фенове на тежката музика можете да измислите нещо , още повече ако има групи действащи в града и имат нужда от репетиционна ! Аз съм Новозагорец , но от 1 година живея в Стара Загора и свиря в една стара загорска група , в Стара Загора няма репетиционна която да се ползва от групи , общо взето всички които свирят си имат собствени , трудно ни беше докато намерим къде да свирим и ползваме !!! Така че мисля ако има групи е по добре да се ориентираш с тях съфместно за изграждане на репетиционна и след това място за събирания и нещо като бар а защо не и сцена за местни групи ако има за концертна дейност ! успех желая , бтв почти целия ноември съм в Нова Загора ! така че може се видим
  4. ми да така си е , ама нали тряа се вкарват новости , наще виждания са такива с такъв грухтящ вокал !!! Мисля че се получава добре !
  5. Благодаря за отзивите и съветите !!! Тва колко тона сме се научили да свирим в една песен ли тряа да го покажем ??? а и това колко можем да свирим ? Все пак свирим ОЛД СКУЛ ДЕТ , където са такива вижданията ни за песни , пак и мразим композиции повече от 2 минути с 33 рифа . Дето фена на концерт като слуша такава песен си казва , няма ли да свършва тая вече ! Песни повече от 2 мин омразват и доскучават ! Имаше един Кърт Кобейн дет с 3 рифа с по 3 тона и разстроена китара напрай един голям хит май ?! Така че китаристи дето се насират с разхождания по грифа на китарата с цел да покажат бързина и големи технически умения и познания по пентатоники , минорни и мажорни скали , развалиха хубавия дет метал !!! загуби се тежкото ! Всички след Чък Шулдинър се осраха в тва кой е по бърз и техничен китарист ! А на вас успехи в свиренето , копмозирането и надсвирването !
  6. Това е промо видео клип на песен от дебютния албум на групата ми ! :punk_guitar: Енджой !!! .
  7. Албум ще има !!! Подготвя се материала има направени песни , правят се и нови такива ! За записите на тея песни са пробни за намиране на саунда на групата и за проба в репетиционната ни ! мисля че са се получили доста добри даже да не кажа перфекти ! Евала на саунд мейкъра ни , знае си работата пича ! Подробности други ако някой го интересува да пита !
  8. luda kitariska Колежке права сте че на ДЕМО 2 има само една китара и така нареченият от вас п*рдящ бас ! Баса е с китарен ефект за получаване на този звук ! не е записвано с китайско кастофочна ами с друга техника за постигане на този звук ! Все пак този запис е направен на " Живо " свирене , демек репетиция и свирене на всички инструменти заедно .
  9. Може да се сложат 13 ки (13-56) 13 ки , лек сетъп на китарката и може да олабваш и да свириш без никви проблеми до Bb .Лично моята китара в момента е с 13 ки ама ЕЛИКСИР 13 ки еликсири е настроена в СИ ( B ) Зависи се пак каква тежка музика желаеш да свириш
  10. Записахме нова песен в демо вариант на репетицията , парчето звучи така демо 2 да се надявам че ще се хареса на част от аудиторията на форума ! Не си спестявайте коментарите и критиките за музиката стила записа звученето !
  11. Мерси за коментарите и че все пак тая песничка се харесва ! Скоро и нови неща от нас ...
  12. Очаквам коментари препоръки , относно звука и самата композиция !
  13. Здравейте , скоро сформирахме група и решихме да направим запис на една песен на репетицията ни ! Получи се следното парче демо Приятно слушане ! Надявам се да Ви хареса ! :punk_guitar:
  14. Айде качвай да видим и понаучим нещо :punk_guitar: :punk_guitar:
  15. Еми като няма , ще мислим по въпроса да си правим засега проекта с който се занимавам вече учасниците са трима две китари и бас от скоро , ползваме софтуерно наредени барабани ...в момента сме процес на сработване на китаристите издаване на демото и евентуално след няколко месеца участия по концерти.Тъпото е че в град като нашия няма оборудвана с барабани репетиционнта в която така малкото групи в града да репетират , жалка работа !!!
  16. Здравейте , ако има колеги от стара загора които знаят дали има оборудвана репитиционна с барабани в стара загора ? или ако има групи които имат собствена репетиционна и има възможност да се свири при тях ! :punk_guitar:
  17. еми за тва ползвам за записи процесор , после импулси а за концерти камионче " детски метъл "
  18. Аз свиря с 13-56 в A# ( ла диез ) и звукът е чудесен и супер тежичък !!! :punk_guitar: :punk_guitar:
  19. 1. Чък Шулдинър + Пол Масвидал 2. Чък Шулдинър + Джеймс Мърфи
  20. якооооооооооооооооооооооооооооооо...троши главата в стената
  21. Много се чудя с какво лудата китариска е засегнала някой в темата , изчетох всичко.КОРЕКТНО ЗАДАДЕНИ ВЪПРОСИ и питания , заяждането ства след като някой от специалистите тук почват да се държат арогантно. Мога да споделя че не са само те разбирателите на така наречената ЛАМПОВА ТЕХНИКА. Аз без да се самоизтъквам ползвам в момента 2 лампови бг усилвателя ЕЛЕКТРОАКУСТИКА тип УС-50 от производство 1968 година и имам кубе РЕГЕНТ 30 H . Купил съм ги повредени на старо на времето , отремонтирал съм си ги лично и сега вече 17 години свиря на тях и ги ползвам.
  22. Колега аз за оловото съм чувал че праят тежести за въдиците уахахахахахах.Мисаля че и акумулатори праят хахах .
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.