Jump to content
Българският форум за музиканти

Tony Tommasson

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Tony Tommasson

  • Рожден ден 03/20/1976

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

Contact Methods

  • AIM
    tony_genchev
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Skype
    tony_genchev

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    СТАРА ЗАГОРА
  • Interests
    BRUTAL DEATH , GORE GRIND ,

Tony Tommasson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Мерсиииииииииииииии ! :metalist:
  2. Здравейте , По долу може да видите клипа на песента THE ATOMIC MARCH която е от демо албума на групата
  3. Трудна работа е тва за Нова Загора , според мен ако има момчета или групи които свирят може да се направи идеална репетиционна с оглед мястото където се намира ! и покрай репетиционната да се организира последствие сбирка на хора мислещи в областа на тежката музика ! Ако са останали все още фенове на тежката музика можете да измислите нещо , още повече ако има групи действащи в града и имат нужда от репетиционна ! Аз съм Новозагорец , но от 1 година живея в Стара Загора и свиря в една стара загорска група , в Стара Загора няма репетиционна която да се ползва от групи , общо взето всички които свирят си имат собствени , трудно ни беше докато намерим къде да свирим и ползваме !!! Така че мисля ако има групи е по добре да се ориентираш с тях съфместно за изграждане на репетиционна и след това място за събирания и нещо като бар а защо не и сцена за местни групи ако има за концертна дейност ! успех желая , бтв почти целия ноември съм в Нова Загора ! така че може се видим
  4. ми да така си е , ама нали тряа се вкарват новости , наще виждания са такива с такъв грухтящ вокал !!! Мисля че се получава добре !
  5. Благодаря за отзивите и съветите !!! Тва колко тона сме се научили да свирим в една песен ли тряа да го покажем ??? а и това колко можем да свирим ? Все пак свирим ОЛД СКУЛ ДЕТ , където са такива вижданията ни за песни , пак и мразим композиции повече от 2 минути с 33 рифа . Дето фена на концерт като слуша такава песен си казва , няма ли да свършва тая вече ! Песни повече от 2 мин омразват и доскучават ! Имаше един Кърт Кобейн дет с 3 рифа с по 3 тона и разстроена китара напрай един голям хит май ?! Така че китаристи дето се насират с разхождания по грифа на китарата с цел да покажат бързина и големи технически умения и познания по пентатоники , минорни и мажорни скали , развалиха хубавия дет метал !!! загуби се тежкото ! Всички след Чък Шулдинър се осраха в тва кой е по бърз и техничен китарист ! А на вас успехи в свиренето , копмозирането и надсвирването !
  6. Това е промо видео клип на песен от дебютния албум на групата ми ! :punk_guitar: Енджой !!! .
  7. Албум ще има !!! Подготвя се материала има направени песни , правят се и нови такива ! За записите на тея песни са пробни за намиране на саунда на групата и за проба в репетиционната ни ! мисля че са се получили доста добри даже да не кажа перфекти ! Евала на саунд мейкъра ни , знае си работата пича ! Подробности други ако някой го интересува да пита !
  8. luda kitariska Колежке права сте че на ДЕМО 2 има само една китара и така нареченият от вас п*рдящ бас ! Баса е с китарен ефект за получаване на този звук ! не е записвано с китайско кастофочна ами с друга техника за постигане на този звук ! Все пак този запис е направен на " Живо " свирене , демек репетиция и свирене на всички инструменти заедно .
  9. Може да се сложат 13 ки (13-56) 13 ки , лек сетъп на китарката и може да олабваш и да свириш без никви проблеми до Bb .Лично моята китара в момента е с 13 ки ама ЕЛИКСИР 13 ки еликсири е настроена в СИ ( B ) Зависи се пак каква тежка музика желаеш да свириш
  10. Записахме нова песен в демо вариант на репетицията , парчето звучи така демо 2 да се надявам че ще се хареса на част от аудиторията на форума ! Не си спестявайте коментарите и критиките за музиката стила записа звученето !
  11. Мерси за коментарите и че все пак тая песничка се харесва ! Скоро и нови неща от нас ...
  12. Очаквам коментари препоръки , относно звука и самата композиция !
  13. Здравейте , скоро сформирахме група и решихме да направим запис на една песен на репетицията ни ! Получи се следното парче демо Приятно слушане ! Надявам се да Ви хареса ! :punk_guitar:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.