amorphisa Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 ^Еее браво, радвам се, че има и дриги фенове на Хагстром тука аз съм с един Швед Честити да са ви!Тия новите Хаг-ове са произведени в Китай всичките, доколкото съм чел. Сега компанията се притежава от американци някакви. Но това не значи според мене нищо. Аз съм супер доволен от моя Швед и мисял в бъдеще да се сдобия и с други модели. Има има, вече сме трима ..ама аз все още се съмнявам, че са китайски. Ако сте забелязали китайците винаги си пишат Made In China някъде, а пък тука -ни вест, ни кост. Разбира се ,че нищо не значи ако е от Китай, но ми е интересно. Ако можеш и се сещаш къде си чел това Stone Free прати ми линк. Ще съм благодарен!!! Иначе Хага кърти с рок енд рол. Поздрави! Цитирай
byclops Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 Не е тайна че новите Hagstrom се правят в Китай Ето например един линк в който се споменава че новата им фабрика е в Китай. Моя го поръчах от Thomann. По мое мнение едва ли скоро ще видим подобни относително екзотични китари оп нашите магазини... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 Най-накрая ми пристигна EQ-то - Behringer DEQ1024 : Digital 31-Band Equalizer @ 96KHz/24Bit Цитирай
Azwraith Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 ^Lord of Darkness да ти е честито. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 (Редактирано) Мерси , наборе ! Тази седмица ще направя малко семлпи , клипчета , ревюта и какво ли не на всичката техника дето я събрах . Да чуете и вие как е звука у нас Редактирано Февруари 21, 2008 от Lord Of Darkness Цитирай
RichieSambora Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Днес си взех DigiTech RP90. Рулира. Много ме кефи. И най-важното - Американски е Ето пик: Цитирай
Tomov Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Е, чак да рулира Добре дошъл в клуба! Със здраве да си свириш :metalist: Цитирай
Trysth Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 Скромничко Wilkinson WJ303CR Chrome Classic "Kidney Bean" Buttons. Sealed. 3+3 Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 ^тва за Винтиджа ли?Щото малко се ебават оригиналните. Цитирай
Xoce Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 http://www.wittner-gmbh.de/index2-e.html Това заедно с чудесното време навън е чудесната комбинация за прекрасното ми настроение Цитирай
Trysth Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 ^Ам не, за една акустична летва. За момента съм доволен от ключовете на Винтиджа, не са ми правили проблем, въпреки че много не вдъхват доверие. Цитирай
TerminalFrost Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 Поръчах си къстъм китара от AmfiSound, модел Routa. Ще бъде готова след около 7 месеца. Цитирай
JD Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 (Редактирано) А вокалите можем ли да се фукаме с китарки тук? Stagg SW203CETU-BK с вграден тунер и балансиран изход/канон/; черна на цвят в сайта на Стаг Благодарности на mimstudio! Редактирано Февруари 25, 2008 от J D Fortune Цитирай
Slide Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 ^ Ехе, good one. Да ти е честито и да звънка. Цитирай
Recommended Posts