Jump to content
Българският форум за музиканти

Azwraith

Members
  • Мнения

    190
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Azwraith's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Тази тема сигурно 20 пъти съм я виждал тук
  2. Мерси на всички за отзивите!Съжелявам че не потърсих за други такива теми но просто ми беше ужасно нужно защото бях се притеснил доста ... не съм сложил по-дебели струни.
  3. Здравейте!Днеска смених струните на електрическата си китара и Установих че са твърде близко до прагчетата и даже се допират при свободно удряне което мисля че не е добре но не ми е ясно как се оправя това и затова реших да попитам тук.Китарата е Jackson JS30 Dinky с Floyd Rose и Locking Nut.
  4. Леле хора това е вечният въпрос ебати ... аз немога да си обесня как някой може да каже че нещо е "най-" просто има различни хора и различни интереси съответно ... за едни примерно първият риф на Run to the Hills на Iron Maiden е велик а за други Enter Sandman на Металика ... различно е за всеки!За мен лично един великолепен риф е на Металика основният риф на песента Master of Puppets тоест които е в началото!Може би ще е по-добре да ги подредя в топ 5 или нещо такова 1.Master of Puppets - основен риф 2.Trivium - Dying in your arms пак основен риф 3.Machine Head - Davidian първият риф 4.Slayer - Dead Skin Mask първият риф - той е култов просто 5.Rage against the machine - Bulls on parade цялата песен е пълна с брутални рифове ... мързи ме да изброявам още ;)
  5. Azwraith

    V-amp 2 въпрос

    Здравейте!Значи днес случайно докато изпробвах отново някои от ефектите на V-amp 2 забелязах че отдолу пише че може да се теглят различни настройки от интернет.Влезнах в сайта на Берингър и разгледах но нещо не ми стана ясно апък не мога да си намеря и упътването на процесора.Ако някой знае за какво става въпрос и има желание да обесни ще се радвам много :)
  6. Здравей!Аз лично притежявам Jackson JS30 Dinky и го съчетавам с процесор Behringer V-amp 2 и честно да ти кажа ми допада доста като звук.Може да се спретне доста приличен чист звук от китарата ако ти е кофти усилвателя както при мен - Squier sp10 Аз лично свиря повече с ефекти и най-вече с яко резачка Свиря предимно Металика малко Пантера и Слейър и разни трашърски работи
  7. Евала за кубето!Един мой приятел има същото и вади приличен звук Със здраве да си свириш на него
  8. Благодаря на всички за полезните съвети!Ще се занимая и ще видя как ще ги настроя така че на мен да ми харесва
  9. Мен лично в момента страшно много ме кефят Dean китарите и специално това:
  10. Скоро си взех нов кабел на Проел със Г образен жак от единият край и съм доволен за сега.
  11. Здравейте!Моят въпрос е как точно се настройват адаптерите на китарата ? Забелязал съм че има едни болчета от горе и отдолу и когато ги завинтвам и отвинтвам адаптера се повдига нагоре и съответно спада надолу при обратното и незнам какво точно се променя.Не съм въобще на ясно с техниката по китарата и ако може някой да бъде така добър да поясни някой неща.
  12. Azwraith

    Относно Scales

    Хей!Хора благодаря за информацията и съветите в момента съм започнал с G minor natural и Major scale
  13. Azwraith

    Относно Scales

    Здравейте!От известно време се чудя какво да уча и смятам че май е време да науча някой друг скейл защото ми се струва че ако продължавам да уча някакви песни или части от песни бавно ще напредвам ... самоук съм си Но работата е там че не схващам абсолютно нищо от скейловете и знам няколко само.Ако може да ме опътите какво да започна да правя и кои са най-важните Съжелявам че ви тормозя ама просто вече започвам да се дразня
  14. Ами точно в момента се кефя супер много на Дриим Тиътър и най-вече на Джон Петручи!
  15. Аз попринцип свиря с .09 или .10 щото са ми най-удобни и звука е хубав-става въпрос за Earnie Ball ... търсил съм Елексир ама няма пък ми е интересно да ги пробвам понеже съм чувал интересни одзиви за тях.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.