Jim-ph Отговорено Юни 15, 2018 Share Отговорено Юни 15, 2018 И още тази китара съм си направил. Тази е левичарска (ама май хем така, хем така е удобна...). Вариация на Суперсоник, 24". 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юни 16, 2018 Share Отговорено Юни 16, 2018 ^Честито, Гена, много ме кефи как стои Teal Blue на традиционен руски килим! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Юни 16, 2018 Share Отговорено Юни 16, 2018 Килима от Иран, а цвят смятам че е сърф грин. Поне така беше написано в рецепта за смесване на нитро боя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Юни 28, 2018 Share Отговорено Юни 28, 2018 Благодарение на B-stock секцията на Andertons.co.uk се сдобих със зверски Orange PPC212. 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kiusha82 Отговорено Юни 28, 2018 Share Отговорено Юни 28, 2018 Дойде време и аз да се похваля с нещичко. Ibanez Prestige AZ 2204 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юни 29, 2018 Share Отговорено Юни 29, 2018 (Редактирано) ^^ППЦ знаеш, че не съм фен на портокала, но PPC ме кефи! Честитка! ^Честитка и на теб, избра ли амп най-накрая? :> Редактирано Юни 29, 2018 от G.Varbanov 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юни 29, 2018 Share Отговорено Юни 29, 2018 Междувременно дойде още една тупалка: Bogner Uberschall Rev Blue EL34 Black Commet Разлики освен очевидната с лампите има между Rev Blue и Twin Jet: - Rev Blue има канал, който може да нарече спокойно чист за разлика от Twin Jet, който въобще не се опитва (за това е кръстен Twin Jet - два high gain канала) - Rev Blue е малко по-мек и отпуснат в ниските и с една идея по-малко гейн от TJ. Реално гейнът не е малко, просто по-малко в сравнение с големия брат. - Няма Depth и Presence глобалните контроли. Характерът на двата усилвателя е сходен, но могат да звучат по коренно различни начини в зависимост от това каква китара има пред тях и кой я държи. 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Юни 29, 2018 Share Отговорено Юни 29, 2018 (Редактирано) Честито на всички!Страта много кефи и цвета тоже. Портокалите и аз не ги харесвам, но честито. Най-накрая да ми харесва Ибанец, понеже не прилича на Ибанец. Върбанов, да не си отворил магазин в магазина?Много глава много нещо.Бравас! Да не съм офтопик, взех си тези играчки: Редактирано Юни 29, 2018 от Heartman 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юли 6, 2018 Share Отговорено Юли 6, 2018 (Редактирано) ^Мерси, братле, честито и на теб! Няколко нови неща при мен. Първо е добре познатият на всички Diezel VH4, на който му се каня от много време. Малко след като го поръчах преди около 2 седмици Diezel Amplification ме застреляха с нова версия на любимият ми усилвател - Diezel Herbert MK3. Тъй като го обявиха едва преди 2 седмици предполагах, че ще се наложи да поизчакам преди да мога да си го поръчам. Междувременно обаче колегата Стъни вдигна телефона, размени две - три приказки с Ангела Меркел и успя да ми уреди една от бройките направени за демонстрации преди производство. Вардя кабинета, та да не спука гума докато снимам! :>> Редактирано Юли 6, 2018 от G.Varbanov 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kiusha82 Отговорено Юли 8, 2018 Share Отговорено Юли 8, 2018 (Редактирано) https://imgur.com/a/XCj8cev Редактирано Юли 8, 2018 от kiusha82 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Юли 9, 2018 Share Отговорено Юли 9, 2018 ^^ WOW много дизел, много вредни емисии! Честито! VIN табелата чупи 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 9, 2018 Share Отговорено Юли 9, 2018 Мноо грозен тоя VH4, най-вероятно и кисел! Herbert много ме кефи мен! Честитка! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimitar_ga Отговорено Юли 9, 2018 Share Отговорено Юли 9, 2018 Дай този най-долния дизел да го пробвам за Tool, че се чудя как ще е? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юли 9, 2018 Share Отговорено Юли 9, 2018 (Редактирано) ^^^Покрай Ауди и VW минахме незабелязано. ^^VH4 е ужасен с бутони от Раховец. Не разбрах дори как взе, че ми стана любим. ^Абе и аз си мислих, че като го събера със Silverburst-a ще просвиря Tool ама нещо не стана баш така :/ Редактирано Юли 9, 2018 от G.Varbanov 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Юли 12, 2018 Share Отговорено Юли 12, 2018 (Редактирано) Има за хвалба ама няма време Nux Roctary, Wha-то е ясно - full modified! DIY holey board и sommer cable spirit XXL по цялото трасе. По нататък още Редактирано Юли 12, 2018 от bluelemon 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts