ciriljhonson Отговорено Февруари 20, 2018 Share Отговорено Февруари 20, 2018 (Редактирано) Кутийки Редактирано Февруари 20, 2018 от ciriljhonson 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Февруари 20, 2018 Share Отговорено Февруари 20, 2018 Ей го де е, толкова го мразят всички, че още не може да стигне до моите ръце :>> 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Февруари 21, 2018 Share Отговорено Февруари 21, 2018 ^ направо го е изтъркал от свирене 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Февруари 23, 2018 Share Отговорено Февруари 23, 2018 Ей така става като изпращате китари без кейсове. И двете ESP-та ми дойдоха смляни от бой. Писна ми от надрани китари :/ 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Февруари 23, 2018 Share Отговорено Февруари 23, 2018 Въх!От ESP трябва медал да ти дадат вече.Или направо един сигничър твой модел да издадат, че си като ендорсър. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ламби Отговорено Февруари 23, 2018 Share Отговорено Февруари 23, 2018 Четири еднакви вероятно и в магазин няма.И аз за малко да се сдобия с една изтормозено черна бойна птица на Уил Адлер,но разума надделя.Може би ако не беше с Дънкъни 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Февруари 23, 2018 Share Отговорено Февруари 23, 2018 ^Вземай смело. LTD-тата дойдоха на гости, за да видим разликите. Вниманието към детайла при тях е очаквано по-ниско, все пак се произвеждат в огромни количества, но съвсем не са зле. По фрапираща е сериозната разлика между черното и сивото ESP, и то не толкова на визия или звук, а тегло и усещане при свирене. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ламби Отговорено Февруари 23, 2018 Share Отговорено Февруари 23, 2018 Е аз си имам стандартен екклипс 2.Две японки и почти еднакви няма начин. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jorog Отговорено Февруари 25, 2018 Share Отговорено Февруари 25, 2018 (Редактирано) И аз да се похваля със едно Crybaby.Класика в жанра. Редактирано Февруари 25, 2018 от jorog 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Февруари 26, 2018 Share Отговорено Февруари 26, 2018 Много приятен драйв! 12 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Февруари 27, 2018 Share Отговорено Февруари 27, 2018 Дал си 500 кинта за Овърдрайв ;-))) Уоу! Пусни поне някой семпъл да чуем как звучат 5 стотака дърти ;-) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Февруари 27, 2018 Share Отговорено Февруари 27, 2018 ^ В ръцете на тоя човек всичко звучи така че да ти текат лигите. И то не заради хардуеъра Семпъла ще е добре дошъл де, да пуснем малко слюнка 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Февруари 27, 2018 Share Отговорено Февруари 27, 2018 1990 :> За тази няма да има фрапиращи модификации, от които да ви настръхват косите, обещавам :> 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Февруари 27, 2018 Share Отговорено Февруари 27, 2018 Честито! Искам обаче да те попитам, настрана от душевния кеф, намираш ли им практическо приложение на всичките тия китари? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Февруари 27, 2018 Share Отговорено Февруари 27, 2018 Хетфилдите са колекция по-скоро, от тях пипам една предимно. Gibson-ите в интерес на истината ги пипам честичко. Тая конкретно няма да се учудя ако не отиде в някой приятел съвсем скоро, за това ще си я модифицирам малко за мен, че да не ми я искат :> Чисто черен хардуер и BKP Aftermath ще са на нея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts