G.Varbanov Отговорено Юли 1, 2015 Отговорено Юли 1, 2015 (Редактирано) Jabs, ти като по-млад ще ми помогнеш да свалим кабинета от колата! 10x synchu, сега търся някой, който му разбира, за да му направим една профилактика Редактирано Юли 1, 2015 от G.Varbanov Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юли 1, 2015 Отговорено Юли 1, 2015 Жената не дава да снимам кабинета, щото още го лъска 14 Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 2, 2015 Отговорено Юли 2, 2015 Хайде почисти го, че скоро ще трябва и за Варна да пътува! ;) Честито !! 1 Цитирай
ZLE Отговорено Юли 2, 2015 Отговорено Юли 2, 2015 Младеж,вече си в БГ,требе да стягаш колана и да пестиш....Честито де,с това "super lead overdrive" може да ти примамим към тъмната страна на силата.... Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юли 2, 2015 Отговорено Юли 2, 2015 (Редактирано) Нямаше как да се пропусне това. Thank you! Редактирано Юли 2, 2015 от G.Varbanov Цитирай
synchu Отговорено Юли 2, 2015 Отговорено Юли 2, 2015 Jabs, ти като по-млад ще ми помогнеш да свалим кабинета от колата! 10x synchu, сега търся някой, който му разбира, за да му направим една профилакти metalhammer е нещо като наместника на Майк Солдано в нашите земи ... Ся може да му хвърлим един мултицет/мултиметър (или както там е модерно в момента да се нарича) както се казва за адет... Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юли 2, 2015 Отговорено Юли 2, 2015 Писах им на пичовте от Soldano по този повод, понеже Metalhamer-a е труден за октирване. Ще отворя скоро нова тема, с това което получих като информация, за да не спамим тук Цитирай
DaftFunk Отговорено Юли 7, 2015 Отговорено Юли 7, 2015 Време е и аз да се изфукам. През април се сдобих с Теленце ;-) в сънбърст и мепъл нек. Безпошадна е! 6 Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 9, 2015 Отговорено Юли 9, 2015 2 Нови попълнения в колекцията: Fender CD-60. Бюджетна китарка, но съм много доволен! Първата ми акустична китара от средата на 90те насам!!! Charvel Desolation DST-1 Отдавна се точех за такава, но все ми убягваше. Кой каза, че белите китари не били метъл? . 4 Цитирай
DaftFunk Отговорено Юли 9, 2015 Отговорено Юли 9, 2015 Отличен избор. И аз щях да си купувам такъв Фендер но се размина а за Charvel- a няма как да не си доволен. Те са много качествени инструменти. Цитирай
Калоянчо Отговорено Юли 9, 2015 Отговорено Юли 9, 2015 Белите китари са класика! Бяло Flying V, бял Explorer (Long live Hetfield!), бяло Adrian Smith Dinky и други. Честито за придобивките! Да си ги разтъркваш на воля! \m/ Цитирай
DaftFunk Отговорено Юли 10, 2015 Отговорено Юли 10, 2015 Съжалявам за спама, но онзи ден не успях да поустна конкретната китара която си купих и сега наваксвам. Fender Telecaster Standard BSB / MN / MIM / S/S 5 Цитирай
Recommended Posts