ALBIREO Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 Около 200 долара. Air Norton е около 95 а Evo 2 около 105 Цитирай
ALBIREO Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Айде, фукнята продължава Току-що ми доставиха от www.get.bg MIDI клавиатура със 61 клавиша - ура! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Айде, фукнята продължава Току-що ми доставиха от www.get.bg MIDI клавиатура със 61 клавиша - ура! Обзавел си са ... Донякъде завиждам ,честно казано ... Честито !! Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Айде, фукнята продължава Току-що ми доставиха от www.get.bg MIDI клавиатура със 61 клавиша - ура! За колко я взе? А ето аз с какво се сдобих(в подписа ми) Classic Stagg c546 Цитирай
ALBIREO Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 (Редактирано) 348 лева с 1 лев бакшиш на куриера (стиснат съм, събирам за МЕСА буги) Не завиждайте хора, понакупих си малко техника, но не ми остава време да я ползвам . Редактирано Февруари 7, 2006 от ALBIREO Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 348 лева с 1 лев бакшиш на куриера (стиснат съм, събирам за МЕСА буги)Не завиждайте хора, понакупих си малко техника, но не ми остава време да я ползвам . И такова време ще дойде !!! Цитирай
solo5 Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Купих си и нещо, което не е много музикантско, но да се изфукам Фотоапарат - Canon 20D с обектив Canon 17-40 L. Честито!!! ... пожелавам ти да пълниш фото форума с яки снимки Цитирай
solo5 Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 348 лева с 1 лев бакшиш на куриера (стиснат съм, събирам за МЕСА буги)Не завиждайте хора, понакупих си малко техника, но не ми остава време да я ползвам . Това ли е клавиатурата ти? http://www.vali.bg/?leftmenu=/group_tree.p...le_content.php# Цитирай
ALBIREO Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 solo5 - благодаря! Да, това е клавиатурата. Сега си търся VST инструменти: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=8155 Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 преди време се сдобих с marshall drive master(според мен ефектчето е доста добро (въпреки че искам лампов преамп на споменатата марка)) Цитирай
avaavaava Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 Даимбъкърче!!! Готин звук само че го сложих на Ибанеца е на такав модел: и се убеждавам за пореден път че Ибанец не са толкова хубави китари колкото ги хфалят Историята прилича на тази с Фолксвагените : Все го хвалят -а то обикновенна кола и то не кой знае какава Когато сложа адаптерчето на китарата която сега ми се прави по модел на ДИИН ще пиша пак.... (да живей безалкохолната бира!!!!) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 Аз се сдобих с DigiTech DigiDelay. Ама не съвсем. Моя човек ми го спечели в еБей, но гея-продавач нещо се прави на интересен и не иска да го изпрати. А цената е нормална, не да кажеш че е без пари... Дано се разберат и ми го запрати насам. П.П. Заедно с него планирам да получа и ТюбСкриймър 7 + тунерче на Корг... Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 Даимбъкърче!!! Готин звук само че го сложих на Ибанеца е на такав модел: и се убеждавам за пореден път че Ибанец не са толкова хубави китари колкото ги хфалят Историята прилича на тази с Фолксвагените : Все го хвалят -а то обикновенна кола и то не кой знае какава Когато сложа адаптерчето на китарата която сега ми се прави по модел на ДИИН ще пиша пак.... (да живей безалкохолната бира!!!!) няма да те убеждавам в противното(за Ибанез-а)...всеки си има вкус по принцип китарите са 2 ---Фендер(страт) и Гипсън(лес паул)...останалото са "хибриди" Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 Най-после се сдобих с Seymour Duncan JB и Jazz. Днес нещо не остана време, но утре смятам да ги сложа и да им се покефя Цитирай
Recommended Posts