ALBIREO Публикувано Февруари 8, 2006 Публикувано Февруари 8, 2006 Здравейте! Вчера си купих MIDI клавиатурка и сега си търся VST-та. Имам няколко, но ми трябват още. Ще ви бъда благодарен ако ми дадете имена и евентуално от къде могат да се изтеглят. Трябват ми звуци, като в албума на Vangelis - 1492 Conquest of Paradise. Хубави метълски барабани. Имам Batery и сега съм го оставил да се разархивира, докато съм на работа и довечера ще го инсталирам. Изобщо не знам какъв звук ще извадя с него. Дайте съвети и насоки, че изобщо не съм запознат. Благодаря предварително. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Еми аз ще ти дам един списък с тези , които аз ползвам : - Native Instruments FM7 - Native Instruments Pro-53 - Native Instruments B4 & B4 II - Arturia MiniMoog V 1.5 - Arturia Moog Modular - Camel Audio Cameleon 5000 - Steinberg The Grand 2 (най-доброто пиано според мен) Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 (Редактирано) А за барабаните - BFD , Drumkits From Hell , Linplug RM 4 , Reason ... ps. Темата не е ли за раздел "Софуер" ??? Май ще я преместят ... Редактирано Февруари 8, 2006 от RockMan2005 Цитирай
ALBIREO Отговорено Февруари 8, 2006 Автор Отговорено Февруари 8, 2006 Май наистина е за софтуер... Благодаря, като се прибера ще ги потърся из мрежата Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 vst които аз ползвам vanguard sytrus z3ta albino ni pro 53 blue b4 fm heaven Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Аз имам страшно много (26 ДВД-та), но най-много ме кефят и ползвам следните: NI B4 II Steinberg The Grand 2 Steinberg Hypersonic 2 Toontrack DFH Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Мен ако питаш повечето неща на Стейнберг са много добри Разбира се и Найтив също, и от другите вече каквото ти хареса...нещата опират до проба Някой ще ти харесат, някой не! Цитирай
ALBIREO Отговорено Февруари 8, 2006 Автор Отговорено Февруари 8, 2006 Благодаря ви! Сега тегля от international тракерите, че тук в БГ не мога да ги намеря... www.twins-torrents.com не работи май... Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 www.twins-torrents.com не работи май... Абе нещо не бачка напоследък...дано го оправят скоро! Цитирай
ALBIREO Отговорено Февруари 8, 2006 Автор Отговорено Февруари 8, 2006 (Редактирано) www.torrentz.com - връзка към много тракери. Тегля си от тук VST-тата. Няма регистрации, няма изисквания за сийд - коефициенти, рейтинги глупости. Намираш това, което искаш и го теглиш. Всеки нормален човек би сийдвал, но поне не ти го натрапват, като БГ тракетире. Редактирано Февруари 8, 2006 от ALBIREO Цитирай
Recommended Posts