Acei Отговорено Април 1, 2015 Отговорено Април 1, 2015 Acei, мерси! Монтирах го и определено звучи по-добре и по-различно от DiMarzio Evolution, с който бях до момента. Обаче не ми се връзва с другото Evo на нека.е нема да се върже е нема да се върже просто от две различни галактики са вземи си за нек пейнкилер или ребелйел Цитирай
npokonu Отговорено Април 1, 2015 Отговорено Април 1, 2015 Мда, определено трябва да го чифтосам с адаптер от същата фамилия 1 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Април 4, 2015 Отговорено Април 4, 2015 (Редактирано) LTD Iron Cross James Hetfield Вече почти 1 година търся тази китара на достъпна цена. Исках я от момента, в който се появиха първите снимки на NAMM2014. Цената в Европа преди не беше ниска, но сега граничи с пладнежки обир. Фактър, че за Европа и Англия се предлага без твърд ESP кейс също не ме насърчаваше да броя пари за нова. След дълго чакане успях да попадна преди седмица на обява за USA бройка с кейс, с защитните найлони още по нея! Цената в обявата беше по-ниска от цена за нова в USA Една от най-красивите и удобни китари, които имам. Скоро ще направя подробно ревю с демонстрация. Редактирано Април 4, 2015 от G.Varbanov 3 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Април 4, 2015 Отговорено Април 4, 2015 Честито Жоре, с тази придобивка мисля, че вече доста сериозно премина в отбора на ESP Със здраве да я ползваш! 1 Цитирай
ZLE Отговорено Април 4, 2015 Отговорено Април 4, 2015 Стана си Жоро aficionado.Или просто e в отбора на Джеймс.Реално ква е разликата между еклипс и това,освен адаптерите? Цитирай
G.Varbanov Отговорено Април 4, 2015 Отговорено Април 4, 2015 (Редактирано) Не е само заради James ESP са КИТАРИТЕ, когато стане дума за метъл! Невероятно удобни, леки, усещането е коренно различно от Gibson. Разликата ще се опитам да я обясня подробно в ревютата, но накратко - Iron Cross е по-тежка, некът е по-дебел (нещо средно между Snakeybite, който се усеща като гибсънски и ESP Eclipse, който си е баш Thin U) въпреки че се води Thin U, хардуера и разположението на ключове, потенциометри е доста различно. Locking ключовете са на доста различен принцип от тези на Eclipse. Звука на двете китари се различава, но това ще го демонстрирам със семпли. А дали е от адаптерите ще разбера, когато съпоставя двете китари с JH Set EMG. Наско, благодаря ти, гледам да не съм в конректен отбор, но си е вярно, че предпочитах Gibson... имам ли гръб за тях е друг въпрос Редактирано Април 4, 2015 от G.Varbanov Цитирай
Калоянчо Отговорено Април 4, 2015 Отговорено Април 4, 2015 Честито! Да си я разтъркваш на воля! Само мога да завиждам и да се надявам и аз някога да се сдобия с една. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Април 6, 2015 Отговорено Април 6, 2015 (Редактирано) Братле.... youtube каналът ми е в подписа, напускам работата си, за да свиря с хора, какво друго? Стига с тоя лаф, граничи с "Каква китара да си купя?" :> Друго освен да свиря и работя не правя в тая чужбина. P.S. Калоянчо, благодаря ти за добрите думи, пожелавам ти го! Редактирано Април 6, 2015 от G.Varbanov 3 Цитирай
musicman Отговорено Април 6, 2015 Автор Отговорено Април 6, 2015 напускам работата си, за да свиря с хора Респект!!! Дори да не успееш, ще знаеш поне че си опитал. А ние до края на живота си ще се чудим какво е можело да бъде ако бяхме по-смели. Аз ти пожелавам успех от сърце! 2 Цитирай
jabs Отговорено Април 6, 2015 Отговорено Април 6, 2015 .... освен това, като видиш зор, винаги можеш да продаваш Честито и със здраве 1 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Април 6, 2015 Отговорено Април 6, 2015 Дано не се наложи да продавам, а ако опре до там веднъж месечно ще звъня на вратата на jabs докато ми отвори и ме остави да подуша лепилото на Custom-a Благодаря и на двама ви, с нетърпение очаквам да пием по бира! 1 Цитирай
ZLE Отговорено Април 6, 2015 Отговорено Април 6, 2015 ООооО за по бира и аз съм навит,пък ако ще продаваш може да 'аресам нещо Цитирай
G.Varbanov Отговорено Април 6, 2015 Отговорено Април 6, 2015 ^Доста бира ще изпием покрай твоя Horizon, колко съм въздишал по него! Да не говорим, за новото, което чакаш :>>> Цитирай
Recommended Posts