Hillbilly Отговорено Март 8, 2015 Share Отговорено Март 8, 2015 ^Честито, Това ме присети за едно време като си бях взел Фендър Туинревърб усилвател, дрънча си някакви блусарии,спирам и отивам в кухнята където майка (Бог да я прости) ми казва - -Малине,какво е това,преди звучеше като в кръчма (Маршъл),сега звучиш като в ресторант...сринах се от смях 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slide Отговорено Март 10, 2015 Share Отговорено Март 10, 2015 (Редактирано) Нови струни и настъпикутийка. Редактирано Март 10, 2015 от Slide 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dickens Отговорено Март 11, 2015 Share Отговорено Март 11, 2015 10 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Март 12, 2015 Share Отговорено Март 12, 2015 Да не спечели конкурса за Guitar Body, който бяха обявили скоро? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Март 13, 2015 Share Отговорено Март 13, 2015 (Редактирано) новото ми попълнение LTD EC-256 AVG (китара за програмисти.... който е ще разбере защо) Bridge - SeymourDuncan Dimebucker™ SH-13 Neck - SeymourDuncan Invader SH-8(вероятно скоро ще стане AlNiCo, сигурно '59) Редактирано Март 13, 2015 от badValue 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Март 13, 2015 Share Отговорено Март 13, 2015 (Редактирано) ^A честито, това някакъв Aged финиш ли е? AVG = Aged vintage goldtop? AVG AntiVirus FREE 2015 има ли към нея? Страп локовете радват, не са фабрични, някой е фен на Zakk Редактирано Март 13, 2015 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Март 13, 2015 Share Отговорено Март 13, 2015 ... или на EVH ... страт-а ми е с такива(халки) изпреварил ме е иначе и аз щях да сложа.... aged-vintage-gold .... че то си е почти същото, като твойто предположение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
assassina123 Отговорено Март 14, 2015 Share Отговорено Март 14, 2015 Колега да те питам китарката как е в сравнение с Епи Лес Пол стандарт и как се справя с по-твърда музика (разбирай дет,траш и тн.) ,защото точно между този модел се колебая и Епи-то стандарт.А и ако може да споделиш откъде и на каква цена я закупи ще съм много благодарен. Иначе е много хубава и с здраве да си я ползваш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Март 14, 2015 Share Отговорено Март 14, 2015 би трябвало да е по-интересна от Епи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Март 16, 2015 Share Отговорено Март 16, 2015 Epi не съм пипал... това ми е 1вото LP.... трябва да пооправя туй-онуй(прости неща) преди да стане за хубав тест.... ако те интересува(assassina123) мога да дам дя я пробваш (някой път когато е удобно и за 2та) 1) да поизпиля малко нът-а (имам кръгли пилички за целта) .... а още по- добре ще е да го сменя с boneNut 2- по- Важното ) трябва да я презапоя.... за сплит бяха използвали бяла&зелена жичка ... а който е виждал wiringDiagrams на SD, знае че са бяла-червена, така че с момента звучи странно.... иначе ми е МНОГО удобна ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ciriljhonson Отговорено Март 16, 2015 Share Отговорено Март 16, 2015 ^ 3.Да сменя врътките и 3 way ключето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Март 16, 2015 Share Отговорено Март 16, 2015 ^ , но не пречат за целите на тест-а 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ламби Отговорено Март 16, 2015 Share Отговорено Март 16, 2015 Врътките наистина са гадни,то и потенциометрите под тях сигурно са по 50 стотинки,поне пълна дебелина ли е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Март 17, 2015 Share Отговорено Март 17, 2015 10 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Badass Отговорено Март 23, 2015 Share Отговорено Март 23, 2015 (Редактирано) и аз да се похваля ,сдобих се със тази красавица втора ръка ,продавачът беше адски коректен [emoji13] [emoji7] П.С. Благодаря на Върбанов за помоща при избора Редактирано Март 23, 2015 от Badass 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts