Георги Тотев Отговорено Февруари 22, 2015 Share Отговорено Февруари 22, 2015 Адаш, я кажи къде живееш и кога те няма вкъщи! Аз ще разбуля тайната за моя сметка! 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YAMAHAc70 Отговорено Февруари 22, 2015 Share Отговорено Февруари 22, 2015 ^Помощ трябва ли ти ? Зная как да дезактивирам СОТ :Д:Д:Д Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Февруари 22, 2015 Share Отговорено Февруари 22, 2015 Опааааа.... Знам какво е, но мълча И от мен нишан : сигначър дръвце... Честито Жоро, както ти казах оня ден, по-луд си и от мен, а това е достойно за уважение 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dickens Отговорено Февруари 22, 2015 Share Отговорено Февруари 22, 2015 ESP James Hetfield Snakebyte , не беше много трудно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Февруари 22, 2015 Share Отговорено Февруари 22, 2015 Ще да е поне трета ръка, тая очуканата китара! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Февруари 22, 2015 Share Отговорено Февруари 22, 2015 (Редактирано) ^^Евала, аз нямаше да позная само по капачката, но пък имаше доста жокери. ^Нямам сили за нова такава, а и трудно ще намеря Ето какво успях да запиша днес за краткото време, което имах с Ибрахим (предишния и собственик). Пичът е на 26 и е почнал от 7 годишен с класическа китара, което си личи в клипа. След краткото му сбогуване с китарата в McDonalds, мацките от касите решиха да дойдат лично да му вземат поръчката :> От към свирене няма да го докарам в ревю-то но пък ще изпиша доста P.S. YAMAHAc70 - СОТ-а ми се деактивира с 500гр месо и галене зад ушите :> Редактирано Февруари 22, 2015 от G.Varbanov 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dickens Отговорено Февруари 22, 2015 Share Отговорено Февруари 22, 2015 Капачката е и на други ESP-то, но имайки в предвид стиловите ти предпочитания Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Февруари 23, 2015 Share Отговорено Февруари 23, 2015 Подплатен с торби ориз, направо ми откачи ръката. Кейса тежи два пъти повече от китарата, която е изненадващо лека за тяло и нек от махагон :> Порите,както ми обясни Херберт с неговия завален български,зависи от коя част на дървото е взет материала,един вид ,както се изрази "капиляри",в основата е едно ,по-нагоре друго..от тук разликата в тежеста. Аз щото си взех от него миналата година едно Gibson SG,което е сигурно с кило по-леко от старото пак такъв модел и звучи както всички Гибсън безкомпромисно и главорежещо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Калоянчо Отговорено Февруари 23, 2015 Share Отговорено Февруари 23, 2015 Евала и честито! Да си свириш с кеф и в най-скоро време чакаме семпли! \m/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Февруари 24, 2015 Share Отговорено Февруари 24, 2015 Честито!Дано някой ден да я видим на живо в Търново! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZLE Отговорено Февруари 24, 2015 Share Отговорено Февруари 24, 2015 Капачката е и на други ESP-то, но имайки в предвид стиловите ти предпочитания Чист късмет .Като се има предвид колко Гибсъни и Епифони има Върбанов,спокойно можеше да е Truckster или Iron Cross . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dickens Отговорено Февруари 27, 2015 Share Отговорено Февруари 27, 2015 Някъде на път... 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akerfeldt Отговорено Февруари 27, 2015 Share Отговорено Февруари 27, 2015 Чудесно, таман да кажеш как му е клийнът на бридж хъмбъкър! Да ти е честито! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dickens Отговорено Февруари 27, 2015 Share Отговорено Февруари 27, 2015 Купувам го малко ва-банк, най-вече заради цената и "The IRT15H head uses three 12AX7 preamp tubes, and 2 EL84 output tubes". Добри ревюта и добра цена... и не на последно място Two inputs: 15W and <1W Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akerfeldt Отговорено Март 6, 2015 Share Отговорено Март 6, 2015 Снощи се сдобих с това малко зверче. Сърдечни благодарности на boreto , задето ме изчака доста след края на работното си време, въпреки огромното ми закъснение заради софийския трафик и късното ми тръгване от Полски Тръмбеш. Както се казва, отидох за едно и си харесах друго благодарение на него, а и хората по-долу. С оглед цената предпочетох да няма ривърб. Но пък взех фуутсуич, който не се вижда на снимката, ама си е свързан. Също така искам да благодаря и на: metalhammer - за насоката към по-големи лампи (5881/6L6);нa Baby Thomas - задето посочи точно комбото, което взех и също препоръча "големи шишета"; на kolio_k - заради чудесното демо на комбото (но варианта Е320 reverb) и кратката, но напълно изчерпателна информация; на Evtim Djerekarov - заради голямото старание и варианти, които ми даде (включително и там видях този ENGL, може, но беше с ривърба) Машинката е ентри левел за марката, но за убитак като мен е повече от чудесна. Има опростен дизайн, чудесно войснати канали и общият еквалайзер по никакъв начин не е пречка. Добра изработка, Made in Germany... все пак не съм про- музикант, а само любител, който си прави кефа, тъй че съм изключително доволен. За ниски нива си свири добре, но за щастие репетиционната ни е само на 250 метра и като искам да му чуя медния гласец ще се занася там, след което ще идва обратно в стаята ми за компания вечер. 10 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts