bluelemon Отговорено Ноември 11, 2014 Share Отговорено Ноември 11, 2014 ^ Hipshot GT1 Guitar XTender "D-dropper" - http://store.hipshotproducts.com/cart.php?m=product_detail&p=87 В ebay го хванах на разпродажба. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Ноември 12, 2014 Share Отговорено Ноември 12, 2014 И аз да се изфукам AER Alpha 40 най- малкият усилвател на АЕР и поне 3 нива над всичко което съм чувал досега - Роланд, Маршал , Фендер - в областта на акустичните усилватели...да не говорим че звучи супер и с електрическа.. ии голямо благодаря на Херберт... 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Ноември 13, 2014 Share Отговорено Ноември 13, 2014 Еееее, свършиха ми плюсчетата.... Две вълшебни думички за AER: Тони Еманюел, повече не е нужно да се казва 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Ноември 13, 2014 Share Отговорено Ноември 13, 2014 И на мен ми свършиха плюсчетата....ще опитам да запиша нещо. Не знам какво слагат в тези усилватели, но за първи път чувам акустичен усилвател, който да звучи толкова натурално, дори и с дразнещия по принцип under saddle transducer...При Херберт има и още един АЕР, за налазване е....вярно, по скъп е, но ако се търси акустичен звук, това е най доброто което съм чувал... ( от масовите усилватели...) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Ноември 13, 2014 Share Отговорено Ноември 13, 2014 Не е скъп - това е истинска техника, а не имитация. Със здраве да го ползваш! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Ноември 21, 2014 Share Отговорено Ноември 21, 2014 Кое наистина преосмисля идеята за бууст-драйв? Това: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Декември 1, 2014 Share Отговорено Декември 1, 2014 (Редактирано) Съжалявам, че представям китара за 2000 лв. със снимка за 20 стотинки. Но нямам друга възможност.Както и да е, Gibson Les Paul Studio 2014 Honeyburst с кленов гриф. P.S. По дяволите китарата, искам да спя в калъфа. Редактирано Декември 1, 2014 от Yo The Real 11 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 2, 2014 Share Отговорено Декември 2, 2014 Къв калъф ,бе,брат,всеки Гибсън е с куфар,хардкейс както се казва,аз от Херберт си взех още едно чудесно ес-джи 02,пее гадината направо,страта го пенсионирАх отсекъде.. Може да са сменили политиката и да не ги дават с куфари,което значи,че конкуренцията ше ги отвее,един вид не може да вдигаш цената,да сваляш качеството и да си разчиташ само на марката,,,,хората имат нет,и-бей ингланд и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Декември 2, 2014 Share Отговорено Декември 2, 2014 ^^Със здраве да си я ползваш! ^ Няма защо да се изненадваш... на LTD-та за по 2500лв и толкова не дават. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Декември 2, 2014 Share Отговорено Декември 2, 2014 Къв калъф ,бе,брат,всеки Гибсън е с куфар,хардкейс както се казва,аз от Херберт си взех още едно чудесно ес-джи 02,пее гадината направо,страта го пенсионирАх отсекъде.. Може да са сменили политиката и да не ги дават с куфари,което значи,че конкуренцията ше ги отвее,един вид не може да вдигаш цената,да сваляш качеството и да си разчиташ само на марката,,,,хората имат нет,и-бей ингланд и т.н. С горепосочения калъф е, и честно казано, аз предпочитам подобен страшно дебел калъф (няма начин да ѝ стане нещо на китарата, повярвай ми) с презрамки, от колкото куфар - предимно защото съм слаботелесен. Иначе отвътре е направен с материал за бебешки одеяла и наистина бих спал в него, ако бях един метър висок. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 2, 2014 Share Отговорено Декември 2, 2014 Абе ..и аз сам си правя калъф с доста дунапрен вътре,ясно е че и да изпуснеш китарката нищо и няма,по скоро си мисля,че се ебават от корпорацията ,всеки Гибсън,дори по евтините модели трябва да си върви с куфар,нищо че на него пише произведен в Канада,а да на старото ес-джи беше калъф,но нали се сещаш къв купон е да сложиш китарката в кола измежду барабани дето падат на сека спирачка в калъф...та това е предимството на куфара,, Да ти е честита гибито (влезна в правата вяра ) А аз като класик идиот китарката ми е между краката кат се метна на такси,независимо дали е с куфар или калъф,нещо като войниче,дето не пуска Калашника 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Декември 2, 2014 Share Отговорено Декември 2, 2014 (Редактирано) Аз винаги съм бил в правилната вяра, просто нямах пари да се покръстя. Редактирано Декември 2, 2014 от Yo The Real 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Декември 2, 2014 Share Отговорено Декември 2, 2014 Честито , Всеки китарист трябва да има Фендер или Гибсън някога . 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Декември 2, 2014 Share Отговорено Декември 2, 2014 Fender american standard telecaster 2006 мммм.... 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 2, 2014 Share Отговорено Декември 2, 2014 Честито , Всеки китарист трябва да има Фендер или Гибсън някога . имам тамън по 2,голема пръчка е,щото се чудиш на кво да свириш.. Намбър 1 Gibson SG- лека,състейн отворен звук и кърти мифки,както е модерно да се казва.. Втори номер - Gibson LP studio - страшна,това е фаворита,едно парче махагон за гръб,за саунд,без коментар просто това е..,ама доста тежи гадината №3-Телекастър..чудо..малко ми тънее грифа Страт - баш боен кон за тесни клубове.. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts