bluelemon Отговорено Ноември 11, 2014 Отговорено Ноември 11, 2014 ^ Hipshot GT1 Guitar XTender "D-dropper" - http://store.hipshotproducts.com/cart.php?m=product_detail&p=87 В ebay го хванах на разпродажба. 2 Цитирай
PlamenM Отговорено Ноември 12, 2014 Отговорено Ноември 12, 2014 И аз да се изфукам AER Alpha 40 най- малкият усилвател на АЕР и поне 3 нива над всичко което съм чувал досега - Роланд, Маршал , Фендер - в областта на акустичните усилватели...да не говорим че звучи супер и с електрическа.. ии голямо благодаря на Херберт... 3 Цитирай
jabs Отговорено Ноември 13, 2014 Отговорено Ноември 13, 2014 Еееее, свършиха ми плюсчетата.... Две вълшебни думички за AER: Тони Еманюел, повече не е нужно да се казва 1 Цитирай
PlamenM Отговорено Ноември 13, 2014 Отговорено Ноември 13, 2014 И на мен ми свършиха плюсчетата....ще опитам да запиша нещо. Не знам какво слагат в тези усилватели, но за първи път чувам акустичен усилвател, който да звучи толкова натурално, дори и с дразнещия по принцип under saddle transducer...При Херберт има и още един АЕР, за налазване е....вярно, по скъп е, но ако се търси акустичен звук, това е най доброто което съм чувал... ( от масовите усилватели...) Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 13, 2014 Отговорено Ноември 13, 2014 Не е скъп - това е истинска техника, а не имитация. Със здраве да го ползваш! Цитирай
DYLGIQ Отговорено Ноември 21, 2014 Отговорено Ноември 21, 2014 Кое наистина преосмисля идеята за бууст-драйв? Това: 1 Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 1, 2014 Отговорено Декември 1, 2014 (Редактирано) Съжалявам, че представям китара за 2000 лв. със снимка за 20 стотинки. Но нямам друга възможност.Както и да е, Gibson Les Paul Studio 2014 Honeyburst с кленов гриф. P.S. По дяволите китарата, искам да спя в калъфа. Редактирано Декември 1, 2014 от Yo The Real 11 Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 2, 2014 Отговорено Декември 2, 2014 Къв калъф ,бе,брат,всеки Гибсън е с куфар,хардкейс както се казва,аз от Херберт си взех още едно чудесно ес-джи 02,пее гадината направо,страта го пенсионирАх отсекъде.. Може да са сменили политиката и да не ги дават с куфари,което значи,че конкуренцията ше ги отвее,един вид не може да вдигаш цената,да сваляш качеството и да си разчиташ само на марката,,,,хората имат нет,и-бей ингланд и т.н. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Декември 2, 2014 Отговорено Декември 2, 2014 ^^Със здраве да си я ползваш! ^ Няма защо да се изненадваш... на LTD-та за по 2500лв и толкова не дават. Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 2, 2014 Отговорено Декември 2, 2014 Къв калъф ,бе,брат,всеки Гибсън е с куфар,хардкейс както се казва,аз от Херберт си взех още едно чудесно ес-джи 02,пее гадината направо,страта го пенсионирАх отсекъде.. Може да са сменили политиката и да не ги дават с куфари,което значи,че конкуренцията ше ги отвее,един вид не може да вдигаш цената,да сваляш качеството и да си разчиташ само на марката,,,,хората имат нет,и-бей ингланд и т.н. С горепосочения калъф е, и честно казано, аз предпочитам подобен страшно дебел калъф (няма начин да ѝ стане нещо на китарата, повярвай ми) с презрамки, от колкото куфар - предимно защото съм слаботелесен. Иначе отвътре е направен с материал за бебешки одеяла и наистина бих спал в него, ако бях един метър висок. 2 Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 2, 2014 Отговорено Декември 2, 2014 Абе ..и аз сам си правя калъф с доста дунапрен вътре,ясно е че и да изпуснеш китарката нищо и няма,по скоро си мисля,че се ебават от корпорацията ,всеки Гибсън,дори по евтините модели трябва да си върви с куфар,нищо че на него пише произведен в Канада,а да на старото ес-джи беше калъф,но нали се сещаш къв купон е да сложиш китарката в кола измежду барабани дето падат на сека спирачка в калъф...та това е предимството на куфара,, Да ти е честита гибито (влезна в правата вяра ) А аз като класик идиот китарката ми е между краката кат се метна на такси,независимо дали е с куфар или калъф,нещо като войниче,дето не пуска Калашника 2 Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 2, 2014 Отговорено Декември 2, 2014 (Редактирано) Аз винаги съм бил в правилната вяра, просто нямах пари да се покръстя. Редактирано Декември 2, 2014 от Yo The Real 3 Цитирай
PlamenM Отговорено Декември 2, 2014 Отговорено Декември 2, 2014 Честито , Всеки китарист трябва да има Фендер или Гибсън някога . 3 Цитирай
Jim-ph Отговорено Декември 2, 2014 Отговорено Декември 2, 2014 Fender american standard telecaster 2006 мммм.... 8 Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 2, 2014 Отговорено Декември 2, 2014 Честито , Всеки китарист трябва да има Фендер или Гибсън някога . имам тамън по 2,голема пръчка е,щото се чудиш на кво да свириш.. Намбър 1 Gibson SG- лека,състейн отворен звук и кърти мифки,както е модерно да се казва.. Втори номер - Gibson LP studio - страшна,това е фаворита,едно парче махагон за гръб,за саунд,без коментар просто това е..,ама доста тежи гадината №3-Телекастър..чудо..малко ми тънее грифа Страт - баш боен кон за тесни клубове.. 1 Цитирай
Recommended Posts