Лими Отговорено Януари 5, 2014 Отговорено Януари 5, 2014 (Редактирано) Аз днес получих ето тази китарка в която съм влюбен вече... Евала, и аз мечтая за такава! Би ли изсвирил нещо с нея за да чуя сладкият и стон? Та запиши нещо дори и с web камера, ако нямаш нищо против. Редактирано Януари 5, 2014 от Лими Цитирай
ZLE Отговорено Януари 8, 2014 Отговорено Януари 8, 2014 Една мини-фукня,ама като няма риба и жабата е рак....Schaller strap locks: Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Януари 8, 2014 Отговорено Януари 8, 2014 За много години на всички, живи и здрави през Новата година! Напоследък имам голям афинитет към maple грифовете и поради липсата на работна китара с такъв, реших да допълня колекцията си с тази красавица - ESP LTD MH-53! Надявам се скоро да успея да запиша нещо с нея Specifications Bolt-On Construction 25.5" Scale Basswood Body Maple Neck Maple Fingerboard 42mm Locking Nut Thin U Neck Contour 24 XJ Frets Chrome Hardware ESP Tuners Floyd Rose Special Bridge ESP LH-150 / LS-120 (M & N) p.u. 5-Way Switch Master Volume Master Tone 3 Цитирай
ZLE Отговорено Януари 8, 2014 Отговорено Януари 8, 2014 Добре дошъл в отбора на ЕSP .Дано китарата оправдае очакванията ти,което е малко вероятно,като се има предвид ,че притежаваш японски Strat HM... Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Януари 8, 2014 Отговорено Януари 8, 2014 Добре заварил, винаги съм уважавал марката ESP MH-53 оправда очакванията ми ( впрочем не съм имал големи такива ), при положение, че не е китара от висок клас! Много приличен инструмент, а по-важното е, че ми върши работа по предназначение! Иначе на металната плочка (neck plate) на моя Fender HM Strat е гравирано Fender U.S.A., но това е друга тема Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 9, 2014 Отговорено Януари 9, 2014 ^ Бе важното е, че е японски! Винаги съм се чудел тия мейпъл грифове що не ги боядисват тъмни на тоя тип китари (с тъмно тяло). От черна китара с бял гриф по-грозен е единствено черен Фендър с бял гриф... Цитирай
ZLE Отговорено Януари 9, 2014 Отговорено Януари 9, 2014 (Редактирано) ^ Бе важното е, че е японски! Винаги съм се чудел тия мейпъл грифове що не ги боядисват тъмни на тоя тип китари (с тъмно тяло). От черна китара с бял гриф по-грозен е единствено черен Фендър с бял гриф... За протокола-наистина се оказа японски(тоест по-качествен от U.S.A) .Хванахме го по годината и серийния номер... Редактирано Януари 9, 2014 от ZLE Цитирай
Heartman Отговорено Януари 10, 2014 Отговорено Януари 10, 2014 Най-после се сдобих със свястна китара Gibson Les Paul Studio Vintage Mahagony Цвят:Worn Brown 2006 6 Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 10, 2014 Отговорено Януари 10, 2014 Има разлика между Студио и Стандард, но пък аз, лично съм виждал (и имал) доста Студиа, които звучат повече от прилично! 1 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Януари 10, 2014 Отговорено Януари 10, 2014 (Редактирано) Heartman, разбра ли? Studio не се брои! :> Това означава само едно - хората с LPJ трябва да се застрелят! :< kolio_k с цялото уважение към опита и уменията ти, но не умаловажавай така покупките на хората. Ти си имал щастието да се докоснещ до много качествени инструменти, но не всички имат тази възможност. Надявам се, че аз съм доловил грешни сигнали. :> P.S. Heartman, със здраве да си я ползваш тази красавица! Редактирано Януари 10, 2014 от G.Varbanov 1 Цитирай
Akerfeldt Отговорено Януари 10, 2014 Отговорено Януари 10, 2014 Честито! Аз пък почнах да мисля как да се отърва от махагона, а хората все него търсят. Може би щото адаптерите ми не са много стока, ама и кубето ми няма много ясен тон.. бе я да си свиря на тъпаните, там няма проблеми 1 Цитирай
ZLE Отговорено Януари 10, 2014 Отговорено Януари 10, 2014 Магическата комбинация м/у стил,не-крещящ вид и красота,която харесвам. Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 10, 2014 Отговорено Януари 10, 2014 Heartman, разбра ли? Studio не се брои! :> Това означава само едно - хората с LPJ трябва да се застрелят! : kolio_k с цялото уважение към опита и уменията ти, но не умаловажавай така покупките на хората. Ти си имал щастието да се докоснещ до много качествени инструменти, но не всички имат тази възможност. Надявам се, че аз съм доловил грешни сигнали. :> P.S. Heartman, със здраве да си я ползваш тази красавица! Какво имаш предвид, аз нищо не омаловажавам, точно обратното. Имал съм и имам Студио и го харесвам почти наравно със Стандарта ми. Нещо не си ми разбрал поста :-) 1 Цитирай
dickens Отговорено Януари 10, 2014 Отговорено Януари 10, 2014 Този LP не е ли само от махагон, липсва мисля кленовия топ на студиото и стандарта. По-скоро би звучала като SG, но пък тялото е по-дебело... интересно Честито! 1 Цитирай
Recommended Posts