7thString Отговорено Април 15, 2013 Отговорено Април 15, 2013 На ЛС ти отговорих да не се пълни темата с каша Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Април 15, 2013 Отговорено Април 15, 2013 Tisho_Vasilev , да ти е честита машинката. И ние тук имаме един такъв Зуум, но на високи нива в стая към 20 квадрата има неописуем фийдбек... пробвахме го с 3 китари, все пищи. Имаш ли идея какво може да се направи? Дали е подредба на чейн, неправилен амп... или ? sorry за офф-а! 7thstring доста добри причини е изтъкнал, поради които може да се е появил подобен проблем. Чейна е от много голямо значение, ампа и всичко по веригата, разбира се. Китарата ми е японски джаксън от 94та, даймбъкър на бриджа, хот рейл за мидъл и стоков на нека, но подобен фийдбек нямам. Репетираме в доста голяма зала с групата ми и нямам такъв проблем. Има доста писано по чуждестранните форуми за това кога, какво да е пуснато(амп симулация, кабинет и т.н.), както и какъв избор да направиш от GLOBAL настройките. С четене, видеота и много тест става. П.П. Със старите ми процесори(GT-8, Tonelab SE), каквото и да правех все имах шум от адаптрите(когато не бяха занулени), като на по-качествения беше по-малък. С този G5 колкото и набримчени пачове да пробвам нямам грам шум, а това ме радва наистина много.. Поздрави, Тишо Цитирай
crazy_train Отговорено Април 16, 2013 Отговорено Април 16, 2013 (Редактирано) http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1366121570y.PNGПо принцип,новите са само двете вдясно,но просто снимката ме кефи и не се сдържах да не я публикувам Редактирано Април 16, 2013 от crazy_train Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Април 17, 2013 Отговорено Април 17, 2013 Един страхотен драйв, подарък от моята мила съпруга 4 Цитирай
jabs Отговорено Април 17, 2013 Отговорено Април 17, 2013 ^Да ти е жива и здрава... подобни съпруги уважаваме, рядки екземпляри са и са на изчезване 7 Цитирай
Acei Отговорено Април 17, 2013 Отговорено Април 17, 2013 ец гъзар с PRS да ти е честита навоата убавица китарката изглежда супер със здраве да си мааш с нея Цитирай
bluelemon Отговорено Април 22, 2013 Отговорено Април 22, 2013 Хухуху! Повече подробности довечера в темата на Майстора! 12 Цитирай
Jordan_J Отговорено Април 27, 2013 Отговорено Април 27, 2013 Marshall JMP Mk 2 Master Model - 100 W (1978 година) Това нещо изора двора, изкърти мивките из блока и удари в земята всичките ми модерни ампове кат' Дан Колов - турски пехливанин ... Наздраве! 18 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 27, 2013 Отговорено Април 27, 2013 Едно хорус ефектче със супер звук и тъп дизайн/конструкция... Очаквайте скоро семпли! 4 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Април 27, 2013 Отговорено Април 27, 2013 Жестоко, Данчо, да ти е честита новата придобивка 1 Цитирай
Karavadjo Отговорено Април 28, 2013 Отговорено Април 28, 2013 Браво Данчо! Хубав амп. Със здраве да си го ползваш. Сложи една реална снимка на този амп в моята тема тук " Фен-клуб Marshall". П.П. И аз мисля да си купя един Marshall Plexi 100. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 1, 2013 Отговорено Май 1, 2013 След като ми се прецака прескъпия и прехвален TC Electronic Nova Delay реших да го сменя с нещо по-скромно, но изпробвано в бойни условия: Притежавал съм вече два такива, така че няма да има изненади. Много готино ефектче! 1 Цитирай
DeathZone Отговорено Май 2, 2013 Отговорено Май 2, 2013 Здравейте!На фона на все по настъпващата дигитализация аз реших да се сдобия лампово комбо Cornell Plexi Seven, class A. Повече инфо може да намерите тук http://www.dc-developments.com/cornell_plexi7_combo.htm За съжаление още не съм го пробвал с групата и за сега му се радвам само вкъщи , но скоро и това ще му причиня Ето едно демо, което записах днес За седемте си вата е направо звяр .... много силно и динамично. Моето е 1x12, V30 Преди него имах Marshall class5, което беше също много яко като звук , но с 10 инча говорител което не ме радваше и доста време му търсих заместител подобен по звук но с 12-ка говорител. И те така ... 6 Цитирай
Recommended Posts