atanas_shishkov Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 Най-накрая Очакваме коментари и резултати от тестовете в реални условия Цитирай
Kalmar Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 Иииии... за тези обичащи разопаковането: 3 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 Пиши после за титан перото! Цитирай
Kalmar Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 Ще пиша, много ясно! Искаше ми се да е 0,9мм, но ще видим с тази дебелина как се представя... Ако ми е тънко, но иначе съм доволен, ще поръчам 0,9. 1 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 Колко е максималната дебелина? Цитирай
Kalmar Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 Принципно има всякакви дебелини, но какви има в наличност пича трябва да питам. Цитирай
Yo The Real Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 Напълно офтопик и може да ми изтриете коментара после:Няма ли да има поръчка от picksandstones някога? Цитирай
Trysth Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 Още по-офтопик - скоро видях, че в Tomann са заредили някакви каменни перца, виж там, ако ти върши работа. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 Аз редовно преглеждам PicksAndStones, обаче все няма каквото търся. Инак с радост ще се метна на още някое... Да взема пак да питам за кастъм ли... Цитирай
IsoMorPhiC Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 От доста време не съм писал тук, но ето че днес мога да се похваля с една своя нова придобивка. Винаги ми е било мечта да имам Лес-Пол-тип китара, въпреки че отначало съм си почитател на страт/суперстрат китарите. След дълго умуване и четене из форумите, най-накрая реших да си поръчам китара от г-н Тренкенболц. Вярно, че човек по принцип не би трябвало да си купува музикален инструмент така на сляпо, но пък си казах, нали имам право да я върна в двуседмичен срок ако не ми хареса, така че нека се оставя да бъда изненадан. Ето как изглждаше снимката на модела в интернет: Следват снимките на Китарата, която получих. По-красива и по-добре звучаща китара не бих си и мечтал да притежавам: На мнение съм, че направените от мен леки модификации наистина си хармонират с цвета а и китарата като цяло. Ако искате да видите още снимки, можете да го направите тук: https://sites.google.com/site/yamahargx321/gallery3 Ето накратко спецификацията: RTG Prestige Heritage Standard Plus Тяло: Махагон(предполагам Toona Sureni) с АААА кленов топ Гриф: Махагон, палисандров фретборд, set-neck, инкрустации от abalone и седеф Адаптери: хъмбъкер АлНиКо 5, най-вероятно PAF-копие Ключове: Гроувър Ротоматик Мост: tune-o-matic Поздрави, Радо P.S. Днес светлината беше добра, затова реших да се възползвам и направих тези снимки. Надявам се да ви харесат. 5 Цитирай
7thString Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 Ммм, че красавица! Много ме радва цвета на полупрозрачните врътки Много е ретро Цитирай
Svanio Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 И аз съм с RTG Prestige, обаче по-стар модел Супер инструмент, особено за парите си Цитирай
IsoMorPhiC Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 Мерси! Водят се Speed Knobs, a цвета е amber. Виждал съм да ги използват при Paul Reed Smith. Цитирай
Kalmar Отговорено Март 4, 2013 Отговорено Март 4, 2013 Още една нова придобивка: Лека подсказка - новото не е китарата... 1 Цитирай
Recommended Posts