Telerig Отговорено Октомври 15, 2012 Отговорено Октомври 15, 2012 (Редактирано) Да поглезим малко 7-струнката с DiMarzio : Редактирано Октомври 15, 2012 от Telerig 2 Цитирай
chalgasucks Отговорено Октомври 16, 2012 Отговорено Октомври 16, 2012 (Редактирано) честито ,чакаме семпли с новата керамика аз пък до края на месеца чакaм да ми дойдат Duncan Distortion 6h-7string , много се колебаех дали да не взема и аз едни Dimarzio, но тай ми дойде Редактирано Октомври 16, 2012 от chalgasucks Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Октомври 16, 2012 Отговорено Октомври 16, 2012 Честито за новите придобивки, със здраве да си ги ползвате! @ DREMMIND Това RG го хванах още като бяха пуснали обявата и аха-аха да го купя, ама ми се стори, че това по долния рог не е просто обелване, ами че направо е спукано дървото..Радвам се, че все пак цялостта на китарата е запазена и е попаднала на правилно място! Голям съм фен на старите MIJ Ibanez .. Поздрави, Тишо Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Октомври 16, 2012 Отговорено Октомври 16, 2012 (Редактирано) Честито на всички за новите придобивки ) Аз също съм голям фен на първите Ibanez RG MIJ Ето тази неонова красавица ме радва вече и мен - Ibanez RG 570 Purple Neon / 1990 година, Маde In Japan - Fujigen plant, само дето няма драскотини и следи от свирене и е в топ кондиция ) Ъпгрейдната с адаптери Seymour Duncan SH-6/ bridge / и JB/ neck /, а грифът е направо истински "Wizard" Редактирано Октомври 16, 2012 от atanas_shishkov 2 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 16, 2012 Отговорено Октомври 16, 2012 DREMMIND, най-сетне да си купиш и ти китара... 1 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Октомври 18, 2012 Отговорено Октомври 18, 2012 @ killer, Паф-чето е само на бриджа но скоро ще се появи едно и на нека. Досега не бях имал китара с димарцио и мнооого ми харесаха, пък и идеално пасват за тона на китарата. Бай дъ уей , аз също се кефя на стари китари със следи от свирене а тая е на годините на жена ми , хахахах. @Tisho_Vasilev , мерси ман, китарката е мнооого яка, иначе рогът е бил счупен но е залепен качествено и няма отношение към звука. @Baby Thomas, много си прав ман, :-) , сега Фендера ми звучи като Стагче в сравнение с тая дърта липова талпа. Цитирай
MemoDan Отговорено Октомври 18, 2012 Отговорено Октомври 18, 2012 (Редактирано) Dunlop-che Jerry Cantrell Редактирано Октомври 18, 2012 от MemoDan 1 Цитирай
serengeti Отговорено Октомври 21, 2012 Отговорено Октомври 21, 2012 Малка семейна снимка.Комбото не е мое но го сложих за завършване на композицията. С благодарности на edgecrusher за кабинета и Bareknuckle Aftermath екстра за трашоци..... 5 Цитирай
Dean Отговорено Октомври 21, 2012 Отговорено Октомври 21, 2012 (Редактирано) Пристигна и новото ми оръжие за масово поразяване. Bare knuckle warpig сет с керамичен бридж. Редактирано Октомври 21, 2012 от musicman 2 Цитирай
BassTraffic Отговорено Октомври 21, 2012 Отговорено Октомври 21, 2012 Охооооо, ще има обезкостяване 1 Цитирай
serengeti Отговорено Октомври 22, 2012 Отговорено Октомври 22, 2012 ^С това видео на Judas Priest очаквах да вземеш "Painkillers" set 1 Цитирай
Acei Отговорено Октомври 22, 2012 Отговорено Октомври 22, 2012 (Редактирано) Охооооо, ще има обезкостяване всъщност обезкостяване е мноооогооо ама мноого меко казано иде реч за разпрашаване ха честито на всички за новите придобивки Редактирано Октомври 22, 2012 от Acei 1 Цитирай
Recommended Posts