Acei Отговорено Октомври 4, 2012 Отговорено Октомври 4, 2012 Добре ще купувам след като не гледам ххаха гледах и други клипове с твое изпълнение и много ми хареса една оранжева годин много ми допада звука, който излиза от нея поздри и извинение за недоглежданеот моля Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Октомври 4, 2012 Отговорено Октомври 4, 2012 Няма проблеми, приятелю ) Радвам се, че нещата ти харесват! Иначе Годин-а беше серия Редлайн-1, много добра китара, но вече не е при мен! 1 Цитирай
Kalmar Отговорено Октомври 4, 2012 Отговорено Октомври 4, 2012 Чичко Годен прави добри китари. Свирил съм с LGXT - много приятен инструмент. 1 Цитирай
bluelemon Отговорено Октомври 4, 2012 Отговорено Октомври 4, 2012 Много добър адаптер, aма аз съм си фен на Димарцио. Chopper T бридж (NEW) HS-2 нек Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 4, 2012 Отговорено Октомври 4, 2012 Айде като сме на тема адаптри и аз да се изфукам с една поръчка от оня ден: Michael Landau Standart Hot Strat pickups set 2 Цитирай
kkertev Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 (Редактирано) Първо честито на всички за новите придобивки. Много отдавна не съм писал тук и мисля че е време и аз да се изфукам. Макар и с 2 месеца закъснение. След 9 месеца ровене в нета и чакане най-сетне перфктният дойде. Адриан - къстам шоп. Нисък екшън Тегло в момента след ъбгрейд -5кг. Мензура.-49см Перфектно интониран Отлично звучене както на мелодичните линии от сорта на АГУУУ,АГУУУУ. Така и на HI GANE - УАААААА УААААААА Пожелавам на всеки такова нещо,чувството,усещането,емоцията, всичко е невероятно. Благодаря на съпругата ми за съдействието Поздрави на всички. Редактирано Октомври 5, 2012 от kkertev 14 Цитирай
bluelemon Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 Браво мен! Да сте живи и здрави! visiondann ще се пробвам за семпли ама рига за запис ми е малко постен. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 kertev шампион Да сте живи и здрави и много весели Страхотен е! Ама пусни си отделна тема моля че ще стане мазало ^bluelemon - и аз съм с Chopper T на телето - суперб е. На нека е оригиналния Фендърски незнамкакъвси, който много ми харесва! Цитирай
iliev.p Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 Ама е много благ, да ти е жив и здрав, и ти покрай него,па и китара да му купиш........!!!!!!!!!! 1 Цитирай
Sylar. Отговорено Октомври 14, 2012 Отговорено Октомври 14, 2012 И аз да се похваля с нещо скромничко,но от сърце. 2 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Октомври 15, 2012 Отговорено Октомври 15, 2012 (Редактирано) Никога не бих преположил , че така ще се влюбя в китара различна от Фендер, уви този Ibanez RG550 от 1989 Fujigen, made in Japan ме опроверга. :) С това DiMarzio Paf pro, леле майкоо! Редактирано Октомври 15, 2012 от DREAMMIND 3 Цитирай
killer Отговорено Октомври 15, 2012 Отговорено Октомври 15, 2012 (Редактирано) Уау, страхотна е , честито, много вярно да ти служи много дълги години. И двата пикапа ли са paf pro? Имах такива на Jem-a, наистина са страхотни, много универсални, с не много нахален тон. Още веднъж честито!!! п.п. Обожавам китара с драскотини и очуквания от годините на експлоатация и яко свирене, имат страхотно mojo Марио Редактирано Октомври 15, 2012 от killer Цитирай
Arcturus666 Отговорено Октомври 15, 2012 Отговорено Октомври 15, 2012 Наскоро този дребосък взех. За вкъщи е екстра. Благодарности на Стъмпи! Цитирай
Recommended Posts