badValue Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 познайте кой има МедноСамозалепващоФолио - 3х300см ??? :secret: Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 Да се отчета и аз с последните придобитъци... Ibanez Prestige RG2077 XL Made in Japan 27' Baritone Scale HSH Dimarzio pickups Edge Lo-Pro Trem Внимателно събран част по част след като някой преди мен я беше разпарчатосал и поизгубил някои неща. Ibanez RGT42DX с който вече може да се похвали един друг съ-форумник Epiphone Gothic Explorer, с който пък може да се похвали друг уважаван наш съфорумник следващата седмица И черешката върху тортата: Напълно обновения ми ESP Explorer от колегата Костадин Димитров (BassTraffic) от KD Basses. Нямам думи да опиша възторга си от прецизната и качествена работа на маетрото Ремонта включваше реставрация на повреди по тялото, филиране и пребоядисване, лакиране и полиране, смяна на адаптери и ключовете, рефретване и реставрация на фингърборда. Професионално изпълнение, което задмина всичките ми очаквания. Поздрави за Коста!!! Цитирай
Valserp Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Епа как са паснали тия адаптери Честито за всичко! Много ми е интересно какво мислиш за 27-инчовата скала! Цитирай
krismana Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 ...И като сме почнали с медното фолио....Днес най-накрая се сдобих с така чаканите струни а именно Ernie Ball 6string Baritone Slinky 13-72. УБИЕЦ СА, по-як тон не съм чувал от струни толкова плътен и месест а и като добавя че китарата ми е махагонова (уж) и е с мензура 24,75' Първоначално последната струна не влизаше в дупката на ключа но успях да измисля начин и сега е супер Адски съм доволен.....само остава да си взема и кубенце и ще е перфе, че засега с тея колонки не е много оферта. Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Честито за всичко и Благодаря, ще знам за друг път! Цитирай
serengeti Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 (Редактирано) Искам да се похваля с чисто новите си ръчно навити адаптери от стария китарист на Iced Earth - Tim Mills: Супер изчистени ,направо кристални бих казал,супер работа е свършил.Няколко класи са над всички други масови фирми. И едно POD-че си взех да си дрънкам в къщи. @ edgecrusher -малко обвинително звучиш Редактирано Ноември 6, 2009 от serengeti Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Обвинително, защо?! Просто смятам, че е било грехота да се модифицира този инструмент. Важното е, че отново е в изходния си вид. Относно пикъпите, напълно подкрепям! Цитирай
serengeti Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 ^Просто блед опит за шега,и на мен ми беше мъчно за този инструмент,че е добил този вид,супер е че си намери добър стопанин в твое лице.За Painkiller-ите направо са къртачи,планирам покупката на още един Les Paul,в него ще са Nailbombs. Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Много ми е интересно какво мислиш за 27-инчовата скала! Имам и друг 7 стр. инструмент с удължена скала и определено ми допада идеята. Цитирай
billymilano Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Честито за всичко и Благодаря, ще знам за друг път! струните, как? Цитирай
AXE Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Искам да се похваля с чисто новите си ръчно навити адаптери от стария китарист на Iced Earth - Tim Mills: ... Супер изчистени ,направо кристални бих казал,супер работа е свършил.Няколко класи са над всички други масови фирми. Сееемпли! Сеееемпли! Цитирай
Nevermore Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Браво бате Денчо. Китарата най-накрая е придобила вид на изглед. Ама как само я бях разкостил Ти гледам отново си започнал да ограничаваш жилищната площ за сметка на китарките. Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 ^Абсолютно правилно! Лятото я бях закършил и разпродадох доста неща от личната си колекция, но в момента пак гледам съм наредил 8 китари и 1 бас на рак-стойката, а очаквам и още 2 къстъм мейд 7 струннки... Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 струните, как? Не разбрах за кои струни питаш? Ако е за Дънлоп Кери Кинг на 27 инча скала , много добре си стоят, при все че са тънички... Като се завъртя у нас за повече от 5мин. ще запиша нещо, въпреки че по тоя въпрос пипането е най-добрата демонстрация. Цитирай
dean_dime Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 ^По скоро май питаше, защо не са навити на ключовете, а само са сложени с топчетата отгоре. Цитирай
Recommended Posts