Slide Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 (Редактирано) Има си финна настройка. А бтв, имам странен проблем с ръчката на тремолото. Когато я дръпна нагоре и излиза. То така трябва да е, но имам предвид, че само да я дръпна съвсем леко и излиза. Тя е от тия дето само се натискат и се дръпат, не е като ония, дето се завиват. Тя и тая е старичка - 1985г. Редактирано Октомври 23, 2009 от Slide Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Много странно,не бях виждал Ариа от шперплат,но всичко е възможно,както се казва!!! Цитирай
Ex74 Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 точно след като си изгубих главата на рандала си получих ефекта, който дълго чаках... и ми стана малко тъпо, но въпреки това звучи брутално здраво през едно roland cube x20 Цитирай
Daniel_V Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Как се губи глава бе, мен?! Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Помогна ли са му, сам трудно става... Цитирай
Vynyl Sky Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 (Редактирано) Mojotone BV-30H Американският вариант на Celestion g12-30H. Велико произведение и голямо откритие за мен, което заслужава да бъде изтъкнато. Звучи като добре разсвирен и балансиран Celestion и то още от първите акорди (което на елементарен език иде да каже, че няма гадни високи, типични за неразсвирен говорител; и звучи супер балансирано като се понацепи). Да не говорим, че е Made in USA, а не китайска тенекия. И не на последно място, цената - китайските Celestion-и струват повече. Редактирано Октомври 25, 2009 от Vynyl Sky Цитирай
Ex74 Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 забравих да спомена... Sennheiser HD202 - не искам да си ги сваля от ушите - много е яко без прегарящия и мажещ звук на philips-a за 20лв. от техномаркет Цитирай
death^metal Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 (Редактирано) Как да не споделя - имам я от 1 година, след като се каня да си взема от поне десетилетие. За добро или лошо не мога да изкарам нормален тон от нея, ручилото мечи жално като разгонена слоница А може просто пищялката е изсъхнала...или както там се казва малката пишка която издава звуците Както и да е, красива е, да и се невиди и кабагайдата За това допринася и миризмата на коза, която се носи от нея Още снимки. Редактирано Октомври 26, 2009 от death^metal Цитирай
death^metal Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 (Редактирано) Семпли? Разбира се - възможни. Моите звуци не струват Редактирано Октомври 27, 2009 от death^metal Цитирай
valjon Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 Вчера се сдобих ( чрез бартер ) със следните две приятни китарки. Не съм много голям фен на Ибанец, но тези наистина си имат доста добри страни за дадени стилове. Аз отдавна си търся шред китара, май този път си намерих Понеже всичките ми китари (без една) по изключение са в къщи, им направих и една семейна снимка Здравеи, S540 ltd ......Велик инструмент.Аз имам три.Със здраве да си я ползваш Цитирай
bluelemon Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 И аз да се похваля като колегата по горе. HD202 Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 Понеже си търся слушалки и аз, колко манги излизат тия слушалки и откъде ги взехте? Цитирай
bluelemon Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 Аз ги взех от Динакорд за 44лв. Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 Въпреки, че вече е минало известно време, струва си да се похваля... Преди 3 седмици си взех бял Jackson RR24M : Гъзария, гъзария... Цитирай
Recommended Posts