Daniel_V Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 (Редактирано) Браво! Супер са! Честито! Кои години са? Как бих отнесъл S-а аз не е истина! Поздрави! Дан Редактирано Октомври 16, 2009 от Daniel_V Цитирай
MrDeath Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 На Хамерикан къстъм ми мирише нещо... Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 Благодаря, китарите са наистина гот. Смятам да пусна отделна тема, за мога да се посъветвам с вас по един въпрос ( не му е тук мястото ) Цитирай
TONY Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 Да си жив и здрав, Кольо и нека страхотната колекция се увеличава! Веднага виждам, че липсва една 12-струнна и ти пожелавам следващият път и с такава да се повалиш. Цитирай
dark_master Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 И 7-струнна няма. Слабо. Шегувам се, разбира се. Кольо, имаш удивителна колекция, повечето тук можем само да ти завиждаме. Дано си свириш още дълги години. Цитирай
AngusYoung Отговорено Октомври 20, 2009 Отговорено Октомври 20, 2009 След толкова китари и кви ли не космически изпълнения да се похваля с един Metal Zone MT2 нищо не е но колкото да се впиша и аз с няква придобивка става.Честито на всички! Цитирай
Rammkopf Отговорено Октомври 20, 2009 Отговорено Октомври 20, 2009 Вчера се сдобих ... Ти продаде Cort-a, па си взе Ibanez ... Честито, батко! С кеф да я нацепиш цялата от shredding! Цитирай
arebegai Отговорено Октомври 20, 2009 Отговорено Октомври 20, 2009 Да се запиша и аз с нещо.Преди два дни ми пристигна (най-накрая) Ibanez Tube King,и си е бая зверче това чудо.Много мощен звук има.Ама малко скъпичко легна. Цитирай
badValue Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 отдавна не съм писал тук... това ми пристигна последните 10дена 2 ахатови перца и 2 dome knob-nickel Цитирай
Slide Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Да се похваля вече официално: Цитирай
Yves Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Честито! Трябва да си направим един фенклуб на Ариа, като гледам има достатъчно екземпляри Цитирай
Slide Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Мерси, готина китарка е. Има много удобен гриф. Не знам от какво дърво е, даже имам съмнения, че е от шперплат, но вади много приятен звук! Даже неочаквано за мен - на синглите и на чист канал звучи много меко. Друго, което харесах много са ключовете, мисля, че са маслени. Въртят се с лекота и много прецизно. Не ми харесва само разположението на потенциометрите и ключа за смяна на бленди. Малко на неудобно място са, ама ще се свикне. Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 ^Съмнявам се да е от шперплат!!!Ариа са много качествени инструменти с много прецизна изработка,особено по старите.Аз имам една Магна,която е произведена през 93-та година и е невероятен инструмент.Тялото е от елша а грифът е от клен.Отдавна не свиря на на нея,но си я пазя и съм я ъпгрейдвал с Ди Марзио-Стийв Морз в бриджа и Фендер-Текс Мекс сингъл койл в нека.Има много мек и топъл тон и е страшно удобна!!! Цитирай
Slide Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Ами всъщност си е от шперплат. По стените на кухините се вижда съвсем ясно вафловидната хоризонтална структура. Даже като натиснах едната стена с отвертка съвсем леко и се отрно малко парче. Поне на мен това не ми пречи, а и китарата звучи съвсем прилично. Ще пусна семпли после, като си намеря някой нормален работещ ВСТ хост. Цитирай
abductor Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Нормално, моята Ария също е от шперплат, а е доволно стара всъщност. Абе това тремоло няма ли финна настройка? Ако е така, нищо чудно, че предишният собственик е премахнал заключващия нът . Цитирай
Recommended Posts