ultramega Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Запален от някой семпли във форума, си купих това . Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Честито и да го ползваш със здраве . На мен специално това ми е любимият овърдрайв Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 (Редактирано) Благодаря То всъщност точно твоите семпли ме запалиха Имах възможност да си купя нещо на щатските цени, които както знаем са доста по ниски от европйските и си избрах това. За съжаление нямах парички за още нещо. Редактирано Октомври 4, 2009 от ultramega Цитирай
bir4o Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 Ми и аз да се разпиша скромно - LES PAUL STUDIO EB CH http://bir4o.snimka.bg/hobby/harmonica.312497.15256035 с коректното и любезно съдействие на visiart.net Цитирай
Van Dim Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 Дойде време пак да се "изфукам" с някои нещица, които си взех за да има на какво да свиря докато съм на кораба : Epiphone Zakk Wylde LP Custom Camo - една стъпка по-близо до истината, но е още е малко рано за истински Gibson: Line6 POD Studio UX1: Sennheiser eH 150: Честити нови придобивки на всички! Цитирай
chlen Отговорено Октомври 6, 2009 Отговорено Октомври 6, 2009 Тия дни, вдъхновен от историята за Пол Гилбърт и тостера, а също така и изпълнен със съседски дълг, мислех да зарадвам комшиите, като използвам чушкопека на баба ми за атенюатор... ... все пак разумът надделя: Цитирай
bluelemon Отговорено Октомври 7, 2009 Отговорено Октомври 7, 2009 Вече мога да се похваля с кеф. Цитирай
Ex74 Отговорено Октомври 7, 2009 Отговорено Октомври 7, 2009 Благодарение на съфорумеца LUKE. Обаче нещо не намирам разлика като свиря с китарата в Line In и с DI-Box-a в Line In Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 7, 2009 Отговорено Октомври 7, 2009 Bluelemon, Корт къртят, супер хубав финиш и ... ужасен пикгард :/ Все пак честита, но пикгарда все пак ми се струва ужасен Цитирай
bluelemon Отговорено Октомври 7, 2009 Отговорено Октомври 7, 2009 Нямаш си на идея колко марки китари пробвах в този ценови клас, че и малко по скъпи. Тази просто ми лепна в ръцете Страхотна изработка, много добре сетъпната. Тялото е swamp ash, бридж и ключове wilkinson. Какво му трябва на човек. Още не съм я разцъкал, но довечера слагам новите струни и Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 7, 2009 Отговорено Октомври 7, 2009 http://www.behringer.be/EN/images/products...pective_web.jpg Благодарение на съфорумеца LUKE. Обаче нещо не намирам разлика като свиря с китарата в Line In и с DI-Box-a в Line In Виж дали правилно го връзваш. Правилния начин е: Китара -> инструментален кабел -> вход на DI -> балансиран изход (конектора като за микрофон, т.е. XLR) -> балансиран микрофонен кабел -> микрофонен предусилвател -> балансиран кабел (с xlr или TRS конектори) -> балансиран line in на звуковата карта. Не всички отклонения от този начин са фатални, но всяко едно е предпоставка за компромис със звука или обезсмисляне на di box-а. Цитирай
TONY Отговорено Октомври 7, 2009 Отговорено Октомври 7, 2009 Честит да ти е Корта, изглежда много файнски. Скромен Солдано юзер. Цитирай
docc Отговорено Октомври 7, 2009 Отговорено Октомври 7, 2009 Получих 'T-Rex Moller' и 'Moolon Distortion' Със специалното съдействие на edgecrusher ! Цитирай
fLiSk Отговорено Октомври 7, 2009 Отговорено Октомври 7, 2009 Честито, честито. Надявам се да пуснеш някой семпъл на Moolon-a (пък ако е с някое от телетата ти с хъмбъкери, равен нямаш ех колко скромно си поръчвам...) Гледах го няколко пъти, много красив дизайн, но още не насмогнах да му чуя гласа, а пък ми е интересно... Че и в Хармони няма ревюта баш на диста Цитирай
Recommended Posts