Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

А можеш ли да направиш кратко сравнение между Mesa Boogie Dual Rectifier-а и Garland DR? Галин не веднъж е казвал, че не копира схеми 1:1, затова винаги ми е било интересно да сравня разликите. :cheers2:

Като поствах горното не се виждаше това, което е пуснал sw1tched. Ще го чуя с интерес, но все пак preIbanez да не се срамува да пусне още нещо. :) Със здраве да си го ползваш!

• Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

...че к'во му е на Гарланд-а...не мислете че е по-лош или отстъпва като звук...и изработка...моите наблюдения са че и двата усилвателя звучат тежко...звучат добре...дори отлично...но просто имат различен характер...причината да си взема МЕСА не е че съм се отказал от Гарланд (дори планирам нова глава в малко по-далечно бъдеще) ...просто МЕСА ДР е стандарт...

Отговорено

Не става въпрос да правим сравнения в негативен план за Garland. Дори мога да кажа, че (лично за мен) в някои отношения Garland бие Mesa. :recourse: Просто ти си единственият човек, който познавам, който има хем Garland, хем Mesa Dual Rectifier. По-удобен повод от това за едно кратко съпоставяне май няма. Ако ти се прави и не ти се занимават другите, може да го пуснеш и на ЛС. :recourse: За мен (въпреки че имам и харесвам и неща от други "марки") Garland е на върха сред най-добрите (и съм постигнал това си убеждение чрез сравнения на живо и на записи и продължавам да се убеждавам в същото).

БТВ и аз много искам още 1-2 неща от Garland и единственото което ме спира е факторът $$$$ (скоро няма да си купя Бентли. . .) :surprise:

Отговорено

Мдааа, това наистина отсвири ОТСЕКЪДЕ доскорошния ми фаворит Red Bear!

Новото е от полускъпоценен камък. По-ясен тон, много добър контрол, страхотен фийлинг! Спецификациите му са следните:

Дебелина: 1мм.

Форма: джаз.

Камък: бразилски ахат.

Дълголетие: 2-3 човешки живота.

Цена: 24$.

AgatePicks1.jpg

Отговорено

Изглежда много добре т'ва перце :slap: Скоро ходих в Ягодинската пещера и от там си взех точно Ахат и наистина на допир е страхотно...!

Отговорено

тази седмица пристигнаха и "последните" приготовления ... и почвам да се уча да свиря

понеделник бридж1 - хъмбакър - 11.1к

вторник бридж2 - плосък с 6 седла

... обща снимка

199470724416776269951251266938l3jmcfhAdAawV4vXNgLY.JPG

това са новите ми неща... ще разбера колко са за "фукня" като се науча да ги ползвам .. за сега съм доволен от придобивките... остава да монтирам

Отговорено

Честитка и от мен

Би ли споделил от къде си го взе и за каква цена, и по-важното - Разбира ли се с другите подобни на рига софтуери и най-вече с Под Фарм?

Отговорено (Редактирано)

Скромно. 1985г. Още не е пристигнала в БГ.

ariaproii1.jpg

ariaproii2.jpg

ariaproii3.jpg

Дреме ми на шапката, че на нея не пише Ibanez, Jackson, ESP и пр.

Редактирано от Slide