Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Мерси много :huh:

Ето още 2 настъпи кутийки

ADL_Ibanez.jpg

Ibanez ADL, рядко срещан аналогов дилей от 80те, който веднъж пробвах и от тогава се оглеждам за него

BB_online.jpg

Новият ми любим драйв, невероятно благ, благодаря много на Docc, за добрата идея, просто съм очарован

BCB_60.jpg

Поп/рок кейса ми напоследък

Отговорено

искам да представя един шадьовър: rack case 1U, за тези които незнаят тайъв рак кейс готов несъществува, но благодарение на Ники Кейса и това е факт. Това е мой трети кейс по поръчка при Ники, и горещо го препоръчвам за нестандартни и стандартни кейсове поради високото качество и бързина на изпълнение на поръчките 

011638883.jpg

011638885.jpg

011638895.jpg

Отговорено

Честито на всички,готини нещица :)

Ето от къде ще си взема кейс когато си наредя чейна, който по една случайност съм го намислил като този на Кольо :thumbs_up: Ех мечтии.

Айде наздраве :thumbs_up:

Отговорено

...честито на всички и особено на колегата Slash's Snakepit...остава само и аз да се похваля с пресните си придобивки с които се сдобих с любезното съдействие на колегата Киро Балканджийски...а именно...два нови новенички броя:

T.C.electronic G-major II

:D

Отговорено

Да се похваля и аз с "Елементарна теория на музиката" от Парашкев Хаджиев... Чаках сума време да я донесат и вече се бях отказал, а то се оказа, че объркали адреса и книгата стояла цял месец при някаква бабичка-комшийка :nono:. Живеем в интересно време.

Отговорено
искам да представя един шадьовър: rack case 1U, за тези които незнаят тайъв рак кейс готов несъществува, но благодарение на Ники Кейса и това е факт. Това е мой трети кейс по поръчка при Ники, и горещо го препоръчвам за нестандартни и стандартни кейсове поради високото качество и бързина на изпълнение на поръчките

Може ли да те помоля за координати на въпросният майстор...скоро ще се нужда от рак кейс?

Отговорено

НАЙ-НАКРАЯ ДОЙДЕ ВРЕМЕ...!

CORT EVL-K4!

3ca017543f78b22e0d4991f522091dd7_120x90.jpg

(скуайера отзаде го е срам)

62f06267c00a2d43029292d77371a3d8_120x90.jpg

(тук някак си странно изглеждат жълто струните и флойда...)

276a0ca041e21b70b1b04f8251169164_120x90.jpg

60ae06adeb2515efe94a69f839f54eb8_120x90.jpg

2 часа си играх да настройвам флойда с новите струни.. :rockon: не защото е трудно, а защото ми е за първи път.. (blush)

Много съм благодарен на магазин Динакорд, в който ми я доставиха така бързо (1 ден)

Също и нещо некитарно влезе в покупката :greenangel:

Cobalt Co9

ev_co9_mic.jpg

Отговорено (Редактирано)

Ex74-Хвала, още един съкитарник :punk_guitar: Да скъсаш този Корт от свирня ;)

П.С.:Гледайки снимките, осъзнах коко е била мръсна моята китара...Сетих се какъв и беше оригиналния цвят :music336:

Редактирано от sasog
Отговорено

Време е и аз да се изфукам.

От вчера съм горд собственик на ето това :

IMGP0136.JPG

IMGP0141.JPG

P1230446.JPG

IMGP0142.JPG

Hand made by Zvetano, който отново остана верен на себе си.

Засега само това.

Другата седмица в "изработка и ремонт" ще пусна по-подробна тема, със съответните описания на всички детайли.