daniel.hristov Отговорено Април 12, 2009 Отговорено Април 12, 2009 Честита нова талпа! Нещо много ударно нахлуваш на пазара на Ibanez в последно време ... Цитирай
kolio_k Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 Мерси много Ето още 2 настъпи кутийки Ibanez ADL, рядко срещан аналогов дилей от 80те, който веднъж пробвах и от тогава се оглеждам за него Новият ми любим драйв, невероятно благ, благодаря много на Docc, за добрата идея, просто съм очарован Поп/рок кейса ми напоследък Цитирай
Slash's Snakepit Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 искам да представя един шадьовър: rack case 1U, за тези които незнаят тайъв рак кейс готов несъществува, но благодарение на Ники Кейса и това е факт. Това е мой трети кейс по поръчка при Ники, и горещо го препоръчвам за нестандартни и стандартни кейсове поради високото качество и бързина на изпълнение на поръчките Цитирай
Rock Forever Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 Честито на всички,готини нещица Ето от къде ще си взема кейс когато си наредя чейна, който по една случайност съм го намислил като този на Кольо Ех мечтии. Айде наздраве Цитирай
preIbanez Отговорено Април 16, 2009 Отговорено Април 16, 2009 ...честито на всички и особено на колегата Slash's Snakepit...остава само и аз да се похваля с пресните си придобивки с които се сдобих с любезното съдействие на колегата Киро Балканджийски...а именно...два нови новенички броя: T.C.electronic G-major II Цитирай
RockoBG Отговорено Април 16, 2009 Отговорено Април 16, 2009 (Редактирано) да ми ходят на говедцето (теленцето (малачето)) Редактирано Април 16, 2009 от RockoBG Цитирай
Додо Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 Да се похваля и аз с "Елементарна теория на музиката" от Парашкев Хаджиев... Чаках сума време да я донесат и вече се бях отказал, а то се оказа, че объркали адреса и книгата стояла цял месец при някаква бабичка-комшийка . Живеем в интересно време. Цитирай
Telerig Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 искам да представя един шадьовър: rack case 1U, за тези които незнаят тайъв рак кейс готов несъществува, но благодарение на Ники Кейса и това е факт. Това е мой трети кейс по поръчка при Ники, и горещо го препоръчвам за нестандартни и стандартни кейсове поради високото качество и бързина на изпълнение на поръчките Може ли да те помоля за координати на въпросният майстор...скоро ще се нужда от рак кейс? Цитирай
Ex74 Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 НАЙ-НАКРАЯ ДОЙДЕ ВРЕМЕ...! CORT EVL-K4! (скуайера отзаде го е срам) (тук някак си странно изглеждат жълто струните и флойда...) 2 часа си играх да настройвам флойда с новите струни.. не защото е трудно, а защото ми е за първи път.. (blush) Много съм благодарен на магазин Динакорд, в който ми я доставиха така бързо (1 ден) Също и нещо некитарно влезе в покупката Cobalt Co9 Цитирай
sasog Отговорено Април 20, 2009 Отговорено Април 20, 2009 (Редактирано) Ex74-Хвала, още един съкитарник Да скъсаш този Корт от свирня П.С.:Гледайки снимките, осъзнах коко е била мръсна моята китара...Сетих се какъв и беше оригиналния цвят Редактирано Април 20, 2009 от sasog Цитирай
Cutthroat Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 Cort на дизайн си докарват добре китарите. Честито! Цитирай
VoXa_pZ Отговорено Април 23, 2009 Отговорено Април 23, 2009 и аз да се запиша... На скоро ми взеха първата китара о си свиря с голямо удоволствие ето я и нея: http://www.waldenguitars.com/D351.html Цитирай
Sad But True Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Време е и аз да се изфукам. От вчера съм горд собственик на ето това : Hand made by Zvetano, който отново остана верен на себе си. Засега само това. Другата седмица в "изработка и ремонт" ще пусна по-подробна тема, със съответните описания на всички детайли. Цитирай
Recommended Posts