Jump to content
Българският форум за музиканти

Stoyansky

Members
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Stoyansky

  • Рожден ден 07/04/1993

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано, Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Аскьой
  • Interests
    пропаднали...

Stoyansky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Пиша по молба на арх. Веселин Белевски. В продължение на над 30 години арх. Белевски се занимава с изработка и ремонт на всякакви струнни инструменти, основно китари. За всички тези години създава иновационни дизайни, придържайки се към духа на класическите модели. Може би най-забележителни в това отношение са прагчетата, изработвани лично от него, на които дава 20 години гаранция, както и специалните метални нътове. Във фаза прототип е уникалният му triplate дизайн за резонаторни китари. Още подробности на сайта и в Youtube канала. Уебсайт: http://www.belevskiguitars.net Facebook: https://www.facebook.com/BelevskiGuitars Youtube канал: http://www.youtube.com/BelevskiGuitars Email: belevskiguitars@gmail.com Адрес: ул. Оборище 1, Хасково, 6300 Тел.: 0884 981 389
  2. Като притежател на Fender Mustang II бих те посъветвал да разгледаш Fender Mustang Floor. Процесорът би трябвало да е същият, който бутат и в кубетата + получаваш и достъп до Fender Fuse, чрез който може да си сваляш допълнителни preset-и от сайта им или да си правиш сам такива. Самите симулации пък са страшно добри и динамични. С риск да бъда подигран, смея да твърдя, че звукът много силно се доближава до лампов и звучи убийствено дори и volume да ти е на 2.( Все пак трябва да отбележа, че опитът ми е изключително ограничен. ) Може би distortion-ът не му е от особено силните страни, но щом този на Маршал-а ти харесва - не би трябвало да е проблем. http://www.fender.com/products/mustang/models.php?prodNo=2301060 Трябва обаче да провериш как стои въпросът с цените и наличностите, понеже наскоро го пуснаха на пазара.
  3. докат' съм на rockabilly вълна...
  4. поиграй си с потенциометрите на китарата и с гейна- чудеса правят при мен.
  5. Дефинирай неадекватен. Интересуваше ме има ли опасност за техниката ако свиря по този начин. До първия коментар на L.K. темата можеше да е приключена, но оттам се започна омазването. Въпреки всичко казах "Мерси все пак." след като 100 човека бяха започнали да ми дават акъли и да ми обясняват колко съм прост. Още в първия си пост обясних, че не ме интересува нищо друго освен това, което съм питал. Представете си, сам успях да се сетя за поялника. (нечуван гений!!!) Кой е непочтителният в случая?
  6. ^Както споменах по-горе нямам поялник, а ми трябваше спешно решение и ме интересуваше конкретно нещо. От вчера имам нов кабел и не разбирам защо продължавате да преливате от пусто в празно. Мерси все пак. P.S. Пък и такъв тип човек съм...
  7. Не, че на някого му пука, ама за мене си е вълнение. Пристигна ми днес Fender Mustang II. Първоначално се стреснах, защото ми се стори overkill като за моите амбиции, ама като го разцъках вкъщи си промених мнението. Перфектен е
  8. хаха. няма проблеми. пратих дeлегация да ми купи нов, ама и за стария ще помисля.
  9. ам нямам. пък и не знам как се скъса, ама не достига хубаво до мястото за запояване и трябва да му кривя тенекиите.
  10. аха, точно това ме интересуваше. ей сега го пуснах, ама само на 1-2 волум, май нищо му няма, ама го спрях заради пуканията.
  11. Има ли опасност за китарата или за усилвателя ако свиря със скъсан кабел (жичката, точно където е запоено успях да я откъсна). Ако направя жичките пак така, че да се докосват представлява ли някаква опасност при положение, че ненадейно се разместят отново (твърде вероятно)? Моля избягвайте коментари от рода "купи си такъв нов кабел". Ще го направя, ама за момента ми трябва каткотрайно решение.
  12. Core2Quad не ти трябва. Ако искаш истински четириядрен процесор се насочи към AMD Phenom II X4 (по-бюджетният вариант) или Intel Core i7. Core2Quad представлява двойка двуядрени свързани с мъчително бавна системна шина. Не си струва според мен.
  13. От кога пък EMG HZ са скъпи адаптери със скъпо звучене
  14. Т'ва само аз ли излиза, че съм писал тема? Отново съм уникален....
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.