stanbog Отговорено Ноември 25, 2008 Отговорено Ноември 25, 2008 @Stanbog Извинявай за моето невежество,може бе много хора сега ще се попикаят да се хилят на моята тъпотия но какво е това или по-точно за какво служи :О aми... това е Line6 POD Studio GX - комбинация на аудио интърфейс и софтуер за симулация на ампове/ефекти/кабинети и тн. общо взето най-улеснения модел POD, който е пригоден специално за home recording щото го връзваш с USB директно за pc-то и записваш. за повече инфо: http://line6.com/podstudiogx/index.html @Еntwine89: за пръв път виждам такъв Jackson с 4 врътки. тва 2 пъти волюм и 2 пъти тон ли е или нещо по-екзотично? Цитирай
Valserp Отговорено Ноември 26, 2008 Отговорено Ноември 26, 2008 Това май е един преправян Джаксън, който се продаваше преди известно време във форума - активна електроника и волюм+тон потенция за всеки адаптер. Епа честито, много се изкушавах аз тогава да го отнеса >=) Цитирай
Entwine89 Отговорено Ноември 26, 2008 Отговорено Ноември 26, 2008 еми страхотен е ...само това мога да кажа... )) и се радвам, че го взех аз :) Цитирай
Tomcat Отговорено Ноември 26, 2008 Отговорено Ноември 26, 2008 (Редактирано) Аха благодаря за инфото,и честото за Джаксона на Entwine89 п.п. За колко си го взе и тва ми е 50тия пост - Редактирано Ноември 26, 2008 от Tomcat Цитирай
Valserp Отговорено Ноември 27, 2008 Отговорено Ноември 27, 2008 http://www.emginc.com/displayproducts.asp?...p;catalogid=135 По късно ще постна един семпъл, как тази малка джаджа превръща Crunch-a на ампа ми в Crush! Цитирай
Камен Недев Отговорено Ноември 28, 2008 Отговорено Ноември 28, 2008 Digitech Death Metal Distortion Цитирай
a.s.a.p Отговорено Ноември 28, 2008 Отговорено Ноември 28, 2008 Най- накрая и моя проект видя бял свят, а и за моя огромна радост се получи нещо много по- добро от това което очаквах. За по подробна информация по китарата може да разгледате и да пишете на човека, който сътвори този звяр на този адрес: http://www.kdbasses.com/guitars.html А ако някой иска да пробва добре е дошъл!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 28, 2008 Отговорено Ноември 28, 2008 a.s.a.p Изработката е велика! Честито!!! Напиши от какви дървета е ? Цитирай
a.s.a.p Отговорено Ноември 28, 2008 Отговорено Ноември 28, 2008 a.s.a.p Изработката е велика!Честито!!! Напиши от какви дървета е ? Да човек наистина китарата си заслужаваБлагодаря ти много и от името на човека, който я направи! Виж в сайта той там много добре е описал всичко, а и е баритонче, че съм в G:) Цитирай
synchu Отговорено Ноември 29, 2008 Отговорено Ноември 29, 2008 ^Изумителна визия Напиши малко повече за твоите впечатления от поведението на това произведение на изкуството като инструмент - удобство, звук? Цитирай
dandilov Отговорено Ноември 29, 2008 Отговорено Ноември 29, 2008 Ювелирна изработка! Бравос! Само ме притеснява малкия чеп на грифа... Цитирай
a.s.a.p Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 ^Изумителна визия Напиши малко повече за твоите впечатления от поведението на това произведение на изкуството като инструмент - удобство, звук? Визията на живо е още по- добра уверявам те synchu:)) Едно от нещата, които най-много ме впечатляват в тази китара са адаптерите. Пасивни са и са произведени от KD, а като звук са достатъчно силни и с много добра атака. Аз имам и shecter с blackout и на мен лично звука на KD ми допада повече Всеки адаптер може да работи и като сингъл. Чистите китари са кристални. Не мога да отрека, че китарата е тежичка, но ще си нося бремето 27 инча скала както виждате в сайта му - за мен беше важно, защото 7мата ми е в G. Ако някой иска да я пробва няма никакъв проблем от моя страна стига да се разберем за удобно време скайп:tuionui Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Пусни семпли на китарата. Ало може и видео в ЮТуб! Много е добра на вид!!! Поклон! Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Най- накрая и моя проект видя бял свят, а и за моя огромна радост се получи нещо много по- добро от това което очаквах. За по подробна информация по китарата може да разгледате и да пишете на човека, който сътвори този звяр на този адрес: http://www.kdbasses.com/guitars.html А ако някой иска да пробва добре е дошъл!!! Хохохохох!! Това кефи адски !! Страшно, страшно оригинално ... Отивам да я доогледам в сайта на човека ... ЧЕСТИТО !! Цитирай
a.s.a.p Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Пусни семпли на китарата. Ало може и видео в ЮТуб!Много е добра на вид!!! Поклон! Black Bird:) Тука вече ще ме затрудниш много Ще видя дали мога да запиша нещо в репетиционната, че тука нищо под ръка, само едно 15 ка фендер! Ще се опитам веднага когато имаме евентуално някои запис от лайв или в репете да ти метна запис Цитирай
Recommended Posts