SomeoneElse Отговорено Юли 10, 2008 Отговорено Юли 10, 2008 (Редактирано) Е че какво има да се пита за тази китара... Честита да му е! Редактирано Юли 10, 2008 от SomeoneElse Цитирай
SviStyle Отговорено Юли 10, 2008 Отговорено Юли 10, 2008 Не стаа дума толкова за питане.Просто е отишъл в магазина харесал я, и я взел. Никой в бандата не е очаквал нова китара(даже барабаниста още не знае). Цитирай
Martyr Отговорено Юли 10, 2008 Отговорено Юли 10, 2008 тази китара е от Динакорда и аз и бях метнал око, но сега си чакам LTD-то да кацне, бях си го оставил като резервен план да му е честита много яка китарка е! Цитирай
Metanoia Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 Kупих си първа ел.китара ... не мога да и се нагледам..ама нямаам кубе ... пък и забравих да взема преходен жак за компа. Горе-долу положението е същото и при мен. Кубе скоро няма да имам, а преходник за компютъра нямаше из цяло Велико Търново и карах майка ми да ми праща от Пловдив. Но така или иначе вече цяла седмица се радвам на тази красавица Cort KX5 се нарича и много лесно се отбелязват пръсти по нея, както се вижда на снимката. Остава и да се науча да свиря. Цитирай
brisk_fire Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 (Редактирано) Здравейте, 'орица! Ко стаа! Моя милост пък вчера се сдоби с Fender CD-60. Мани, мани.... красота! Редактирано Юли 11, 2008 от brisk_fire Цитирай
TheGrandBi Отговорено Юли 13, 2008 Отговорено Юли 13, 2008 (Редактирано) за колко пари го взе.... Редактирано Юли 13, 2008 от TheGrandBi Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 13, 2008 Отговорено Юли 13, 2008 Избърсах си китарата. А това е много като отношение от моя страна ама така и така сменях струни Цитирай
LOE Отговорено Юли 13, 2008 Отговорено Юли 13, 2008 Айде да се допохваля. Снимките са ужасни но все пак... От ляво на дясно: буустер - on/off, level, tone, drive gain bass middle treble volume presence за двата канала, брайт ключ за чистия, модърн ключ за драйва master 1 и master 2 - 2 различни мастър волюма, превключваеми от фуутсуича 5 канален еквалайзер ключетата за ек/канал стендбай - в средно положение ампа е в режим стендбай, нагоре работи целия, надолу само преампа (за домашно ползване) От ляво на дясно: 220в, бушони, фуутсуич ин, преамп аут, триод/пентод ключ, гейт, сенд и ретърн, линеен изход (взима сигнала не след преампа а след крайните лампи и минава през спийкър симулатор) и изходи за кабинети Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 Eто това. Ето това И ето това. След две седмици ще се похваля какво ще е в куфарчето, с още една настъпи кутийка (вече станаха музейно 8 ) и с още една яка придобивка Цитирай
Squier BulletStrat Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 Аз пък включих към кубето си Ibanez UE400 а към него Ibanez DS10 ии понеже малко много ми бръмчи адаптера на бриджа който скоро ще сменям с хъм и намалям тона му и увеличавам високите от кубето и педала и бичи мнооого яко Цитирай
Tomov Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 Аз пък си взех пасивни EMG-та ...за скуаера. Сериозен съм Цитирай
nasius0123 Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 От вчера съм горд собственик на това : http://www.procommusic.co.uk/images/Digite...0deathmetal.jpg Цитирай
Vynyl Sky Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Колеги, голяма радост ме налегна - след повече от две години дебнене, надежди, нерви и мъки се докопах. Както казваше един скеч на Ку-ку: ,,Успя ли?" - ,,Успях" Е, туй то Пък и едни Димарцио съм поръчаааал... мани, мани... Сега с RG-то става брутална комбинация Между другото, ако иска някой сток адаптерчетата нека драсне едно мейлче. утиъм се нАсвира от кеф Цитирай
Recommended Posts