Jordan_J Отговорено Март 13, 2016 Share Отговорено Март 13, 2016 (Редактирано) jabs, ще продаваме май Gibson-ите :>> И аз нещо се загледах в PRS-ите, че мензурата по се ядва. Изработката няма да я коментирам, ти сам виждаш - медец Лошо няма. Преди да купиш (за пробата) изсвири два тона - 3-та струна / 12-позиция и веднага след това 3-та струна / 13-позиция. Нагледно ще разбереш що е туй dead-note Моя PRS беше прекрасен (и единствен като модел в БГ - PRS Johnny Hiland), но си замина по тази причина За този проблем ми подсказа един много уважаван от мен лютиер, чието име няма да спомена Аз не вярвах много, че проблемът съществува, но се убедих нагледно, и това хич не ми хареса. Мисля, че това се дължи на конструктивна недомислица при PRS - размери, пропорции - не мога да кажа. Не знам дали проблемът е валиден и при други модели, но при моя определено го имаше и китарата логично си замина, макар че на вид беше убийствена красавица. Поздрави! Редактирано Март 13, 2016 от visiondann 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Март 14, 2016 Share Отговорено Март 14, 2016 Това обикновено е проблем на конкретни инструменти и е присъщ за китарите, поради разни причини. Аз съм имал няколко инструмента с подобен проблем, при всички е решим къде със смяна на гриф, къде бридж, което променя физиката на нещата, както се казва Разбира се това не за всички инструменти е опция. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Март 14, 2016 Share Отговорено Март 14, 2016 (Редактирано) Данчо, аз също не мога да повярвам че глобално всички китари на PRS имат един и същи конструктивен проблем, а това са около 40,000 китари годишно (15,000 от Щатите и 25,000 произведени в Корея). Непонятно защо за мен, PRS са подложени на множество очевидно тенденциозни критики в нета и ако човек започне да ги чете всичките ще се откаже Примерно един американец (някакъв гаражен "бутиков" производител), има цяла страница в блога си в която настървено обяснява че Къстъм 22 са с порочен дизайн и огромен проблем защото точно над нек адаптера се губел някакъв н-ти хармоник от 125-та степен... и всичките Къстъм двайсе и двойки глъхнели на не знам какъв си тон.... и така. Без да искам да засегна никого, разбира се Аз не съм някакъв разбирач, но ми стана любопитно и довечера ще пробвам и докладвам Редактирано Март 14, 2016 от jabs Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 14, 2016 Share Отговорено Март 14, 2016 И аз не вярвам всеки ПРС да го има този проблем, но моя го имаше. Затова и го продадох. Аз съм последния човек, който би говорил тенденциозно за ПРС. Моят ми го донесоха от Щатите - специално го избирах. Беше с брутална визия и непокътнат и като нов. Адски му се радвах. Но след като ми подшушнаха за този проблем, и още по-лошото - след като пробвах и разбрах, че моята китара го има - просто нямах избор. Просто пробвай и ти на твоя и после ще обсъдим заедно резултата. Поздрави! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shtur4o Отговорено Март 14, 2016 Share Отговорено Март 14, 2016 Малко късно, но честито на Явката за прекрасния инструмент! Аз имам 2001 PRS McCarty Soapbar 10 top и мога да кажа, че също е лек, без камери и звучи невероятно. Относно глухите тонове - Гибсън също са пълни с такива бройки. За мен лично не е чак толкова важно. Ако не е мега силно изразен проблема, винаги се оправя с леко бенд-вибрато на съответния тон. Не бих си развалил мнението и радостта ако иначе китарата има незабравим/неповторим тембър и уникалност. Но всеки си знае. Явка, да не я държиш сега като икона някаква? Ко кат' е такваз красавица, да я скъсаш от свирене! Поздрави! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Март 14, 2016 Share Отговорено Март 14, 2016 Благодаря Калояне Спирам да спамя в тази тема, ще спамя още тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tisho_Vasilev Отговорено Март 15, 2016 Share Отговорено Март 15, 2016 Нещо скромно и от мен(докато чакам да изпадне някой корав PRS Custom 22/24)...Yamaha APX 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Март 19, 2016 Share Отговорено Март 19, 2016 Отдавна си търся компактен и лек усилвател с малко ватове. Ето го! Diezel Herbert MK.II 180W 15 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boreto Отговорено Март 20, 2016 Share Отговорено Март 20, 2016 ENGL Savage, Diezel Herbert, Soldano SLO100, Mesa Boogie Mark V - колекцията става сериозна 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ilian78 Отговорено Март 20, 2016 Share Отговорено Март 20, 2016 @G.Varbanov, чакаме ревю ... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyu_records Отговорено Март 20, 2016 Share Отговорено Март 20, 2016 Какво ревю, чакаме албум! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Март 20, 2016 Share Отговорено Март 20, 2016 (Редактирано) ^Заемам се скоро с ревюта и на останалите Боре, чакам някой да ми подари Fryette, лятото съм рожденник Редактирано Март 20, 2016 от G.Varbanov 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vaskokoma Отговорено Март 22, 2016 Share Отговорено Март 22, 2016 Лошото на този амп е че е страхотенл Аз имам мк1 и вече не искам нищо друго жалко за сега Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 22, 2016 Share Отговорено Март 22, 2016 (Редактирано) Честито за придобивките на колегите по-горе! Сериозна работа! Една красавица пътува насам от Щатите вече. Наздраве! TAYLOR Koa T5-C2 Редактирано Март 22, 2016 от visiondann 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Март 22, 2016 Share Отговорено Март 22, 2016 Честито, това е доста интересен инструмент, прекарах в един магазин около час с такава 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts