Jordan_J Отговорено Февруари 4, 2016 Отговорено Февруари 4, 2016 (Редактирано) Благодаря, Наско! Но въпреки, че е чеймбърд, хич, ама хич не е лека. Ще я видиш и пробваш при първа възможност. Много странна птица е наистина - не е по "правилата" по нито един параграф Аз имах известни колебания, относно това, което може да изкара като звук. Но след първите тестове всичко стана ясно. Има жесток пънч и звучи по-дебело (определено) от другия ми Suhr, който е Pro 4 серия. Човекът, който е поръчвал този уникат определено е знаел какво иска и какъв ще е крайния резултат! Китарата има внушителен пънч и дефиниция. P.S. Току-що разрових в нета, и открих, че човекът, който си е поръчвал китарата (Rob Lyter), всъщност e работил в Suhr и определено е знаел какво поръчва )) Редактирано Февруари 4, 2016 от visiondann 4 Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 4, 2016 Отговорено Февруари 4, 2016 Честито!Не съм виждал теле с флойд и хъмбъкъри.Много интересна комбинация. Сега се сетих на какво ми приличат главите на Suhr китарите.По едно време имах един Lag Rocklinе, та почти е същата формата. 1 Цитирай
synchu Отговорено Февруари 4, 2016 Отговорено Февруари 4, 2016 ^^Честито и от мен. По-тежката китара не означава по-добра или по-добре звучаща китара. Означава просто по-тежка китара 2 Цитирай
Acei Отговорено Февруари 4, 2016 Отговорено Февруари 4, 2016 Лелеее този Suhr телекастер звучи много ама много отлично , особено ме радва звука изваден от бридж адаптера. И понеже съм си такъв един и си мисля само за ниски строеве и бруталности си представям с този прекрасно дефиниран тон ако се смъкне настройката какви неща в тежката артилерия могат да се изсвирят. Отделно на това звука, който излиза от нек адаптера много ми напомня на звука на Джими Хендрикс в някои от парчетата му. Слушайки и двата записа на двата адаптера стигам до извода, че това е Универсалният инструмент с главно "У". Поздравления за избора Visiondann страхотен инструмент си взел. Много готини моменти и музики с него да си споделиш!!!! 3 Цитирай
niki_jem Отговорено Февруари 5, 2016 Отговорено Февруари 5, 2016 Докато сме на тема Suhr Suhr Modern 7 custom Basswood body Burl Maple Top Trans Blue Denim Slate finish Black back Cocobolo neck Cocobolo fb 16" Custom neck profile, Petrucci style C-shape 24 SS-Jumbo frets Black Hardware Hipshot bridge Suhr(Hipshot) locking tuners Suhr Hot-7 pickups 3 way toggle switch 18 Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 5, 2016 Отговорено Февруари 5, 2016 (Редактирано) Върха е! Топа е нереално як! Честито, Ники! Редактирано Февруари 5, 2016 от visiondann Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 5, 2016 Отговорено Февруари 5, 2016 Всичко в тази китара ме кефи, честито! )) Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Февруари 5, 2016 Отговорено Февруари 5, 2016 Честито, Ники - думите са излишни..... Цитирай
niki_jem Отговорено Февруари 6, 2016 Отговорено Февруари 6, 2016 Благодаря Ви! Данчо сега видях, че Classic T е с nut 1.687 и благородно ти завидях. Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 8, 2016 Отговорено Февруари 8, 2016 Повече от щастлив съм да анонсирам присъединяването ми от скоро към клуба на собствениците на инструменти KD . Откакто имах възможността да се докосна до повечето от тези прекрасно изработени със сърце и душа иструменти, модела Turbulence II просто стана част от мен - модел за който мога да говоря много, но думите са безсилни - той просто трябва да се усети...информация, снимки както и клипче със скромно участие от моя страна може да се намери на сайта тук: http://kdbasses.com/?item=62 Специални благодарности към нашето злато - Костадин Димитров - благодаря ти адаш!!! 24 Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 9, 2016 Отговорено Февруари 9, 2016 Поздравления на майстора за изработката, а свиренето ме разкости .Много яко изглежда и звучи!Честито! 2 Цитирай
synchu Отговорено Февруари 9, 2016 Отговорено Февруари 9, 2016 ^^Красота, детайл, майсторлък. Видеото и изпълнението - страхотни! Браво! 2 Цитирай
bluelemon Отговорено Февруари 9, 2016 Отговорено Февруари 9, 2016 (Редактирано) ^^^ Уелкъм ту дъ клъб! Редактирано Февруари 9, 2016 от bluelemon 1 Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 9, 2016 Отговорено Февруари 9, 2016 Честито, Косьо! Много хубав инструмент и видео. Видеото го бях гледал преди няколко дни още! Поздрави и наздраве!! 1 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Февруари 9, 2016 Отговорено Февруари 9, 2016 Честито за чудесния инструмент, мисля че е попаднал при точния човек Поздравления и за свиренето! 1 Цитирай
Recommended Posts