G.Varbanov Отговорено Юни 23, 2015 Share Отговорено Юни 23, 2015 ZLE, подпали ли ти G.A.S.-та тоя фиксиран бридж? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZLE Отговорено Юни 23, 2015 Share Отговорено Юни 23, 2015 Ами със сигурност.Аз много се двоумях като взимах мойта,ама на принципа "по-добре да имам Флойд и да не ми трябва,отколкото да нямам и да ми потрябва".Плюс са на една цена ,а Schaller Floyd си е 300-400 лв сам по себе си.Но фиксирания бридж е 100 пъти по практичен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
teodor222 Отговорено Юни 23, 2015 Share Отговорено Юни 23, 2015 Всъщност цветът се води 'black aqua',може би от снимката не личи добре.Историйката зад 'reindeer blue' е готина,не я знаех,въпреки че първоначално харесах точно него финиш.Китарата иначе е страхотна!Ето още една снимка ; 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Юни 23, 2015 Share Отговорено Юни 23, 2015 Аве много гадни ги правят тия ESP-та - казала лисицата! Честито и добре дошъл в отбора! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZLE Отговорено Юни 23, 2015 Share Отговорено Юни 23, 2015 (Редактирано) А-ха,my bad,приличат си 2-те,еленската е по-тъмна,явно снимката ме е заблудила.Mойта мечта беше да направя една двойка от Volcano Red и Mystic Black,амаимам само 2 бъбрека... Редактирано Юни 23, 2015 от ZLE 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Юни 23, 2015 Share Отговорено Юни 23, 2015 (Редактирано) Честито за яките китари! пс. @ZLE, на тея семпли за черното/червеното не е ли притестнително, че двете снимки са една и съща китара (шарките на финиша поне.. голям шанс да направят две абсолютно еднакви?) но с различен цвят (retouch of some kind..) Просто се чудя изобщо дали представят смислено какъв е реалния цвят? Редактирано Юни 23, 2015 от Dilian Nedev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZLE Отговорено Юни 23, 2015 Share Отговорено Юни 23, 2015 (Редактирано) Не знам дали са точно еднакви,просто и двете са смазващи(субективно мнение).Черната ми мяза на цветчета,а червената си жив HELL Едит:Цъкни на снимката да се увеличи за детайл. Редактирано Юни 23, 2015 от ZLE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pit_kk Отговорено Юни 27, 2015 Share Отговорено Юни 27, 2015 (Редактирано) новата красавица https://www.google.bg/search?q=ESP+B-206SM&biw=1175&bih=1024&tbm=isch&imgil=1y67OC1GzIOM0M%253A%253BUIK7qol7_eWetM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.proaudiostar.com%25252Fesp-ltd-b-206-6-string-bass-spalted-maple-ns.html&source=iu&pf=m&fir=1y67OC1GzIOM0M%253A%252CUIK7qol7_eWetM%252C_&usg=__SwTXmOzJhv7k_-md7Q-7A7JaL1w%3D&ved=0CDUQyjc&ei=6zGOVb7xDIPuUN_ltNAB#imgrc=1y67OC1GzIOM0M%3A&usg=__SwTXmOzJhv7k_-md7Q-7A7JaL1w%3D Редактирано Юни 27, 2015 от pit_kk 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юни 27, 2015 Автор Share Отговорено Юни 27, 2015 ^ Объркал си раздела, има си фукня и при басистите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юни 27, 2015 Share Отговорено Юни 27, 2015 (Редактирано) Той е китарист :>>> Честито, Пепи! Редактирано Юни 27, 2015 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pit_kk Отговорено Юни 27, 2015 Share Отговорено Юни 27, 2015 ок. Мерси Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ikonomec Отговорено Юни 29, 2015 Share Отговорено Юни 29, 2015 То незнам доколко е фукня, но вижте какво намерих в един от складовете на фабриката, в която работя: http://tinypic.com/r/2qdsbwk/8 интересното е, че точно такъв модел с един адаптер никъде не намерих. Естествено, намерих я без ключове, струни и bridge... та първо търсих ключета, после от е-бай bridge (който сам поставих) и накрая струните (които всъщност закупих първо). Свързвам си я към компа - работи си добре, но само на джаз (Guitar Rig 5). Обърна ли на метал или нещо тежко почва едно жужене, бучене преди да съм ударил струна още. Напълно начинаещ съм, но предполагам това идва от ЕДИНСТВЕНИЯ адаптер или от моята неспособност да си настроя gain-a и останалите ефекти. Но идеята, че притежавам вече 2 антики - една Кремона от 1980 (кухарка) и тази не лоша Орфендерка ме прави достатъчно щастлив да продължа с новото ми хоби Поздрави на всички Пешовци! п.с. Ако някой има повече инфо за конкретния модел китара ще съм му благодарен, ако я сподели Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ciriljhonson Отговорено Юни 29, 2015 Share Отговорено Юни 29, 2015 Смени адаптера, оригиналния е конструиран от магнити на вратички за шкафове и хлабави намотки. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юли 1, 2015 Share Отговорено Юли 1, 2015 (Редактирано) Скоро навършвам 30 и реших да си направя подарък, за да ме разсее от мисълта, че остарявям.... Не съм сигурен, че се получава... Редактирано Юли 1, 2015 от G.Varbanov 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Юли 1, 2015 Share Отговорено Юли 1, 2015 10 х 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts