lyu_records Отговорено Май 14, 2014 Share Отговорено Май 14, 2014 A честито инструмента е супер и на визия и от видеото. Със здраве да му се радваш и да си го ползваш направо пълни душата и окото. Много радва как са го завъртяли рога а и "сънбърста" мен ме радва много, бе красота П. П. DJ_EN"T" - D* колега ако кибичиш подобен тип музика не виждам смисъла от ластици освен ако не са опънати вместо струни. Колегата @atanas_shishkov определено има защо да ги ползва! Аз се чуда какво ли ще стане като изкарат 10 струнни китари DJ_DETH 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Май 16, 2014 Автор Share Отговорено Май 16, 2014 J-35 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Май 17, 2014 Share Отговорено Май 17, 2014 еха...честито...Гибсън акустичните китари си имат свой глас 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Май 17, 2014 Share Отговорено Май 17, 2014 Честито, Рафо! Страхотно изглежда и звучи! Тъкмо чух едно ревю в тубата за да се запозная с този модел, понеже не бях го срещал преди. Много хубав отворен и пънчи-звук изкара китарката. Чудесно просто! Каква е цената, ако не е тайна? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Май 17, 2014 Автор Share Отговорено Май 17, 2014 Благодаря ви, наистина е страхотна, аз цял ден не съм я пуснал. Цената не е тайна, все пак от Икономов съм я взел, цените ги има в RockShock, обаче понеже може да е била последната, тази струваше към 2500лв. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MemoDan Отговорено Май 17, 2014 Share Отговорено Май 17, 2014 Някои нови фукнички ) TC Electronic Spark booster-a и Line6 M5 са новите попълнения. И тъй като се натовари раницата реших проблема с един Pedaltrain Jr. ) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dean Отговорено Май 22, 2014 Share Отговорено Май 22, 2014 (Редактирано) Да се похваля и аз с най- новата си придобивка. Повече снимки и подробности в К.D. зона Редактирано Май 22, 2014 от Dean 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZLE Отговорено Май 22, 2014 Share Отговорено Май 22, 2014 (Редактирано) Хаха,тези точки!Супер е! Палисандър гриф как е,никога не съм пипал? Редактирано Май 22, 2014 от ZLE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dean Отговорено Май 22, 2014 Share Отговорено Май 22, 2014 (Редактирано) Благодаря ти! А от палисандър грифа страшно съм доволен, освен естетическата част, в комбинация с останалата дървесина състейна е убийствен. Редактирано Май 22, 2014 от Dean Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Май 23, 2014 Share Отговорено Май 23, 2014 тази точкова хубавица изглежда страхотно, като разгледах адаптерите предполагам звучи по същия начин със здраве да си ...... каквото там свириш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Май 23, 2014 Share Отговорено Май 23, 2014 Честито на Dean, за новата хубавица Точките са си идеални, точно като Креймъра на Vivian Campbell. Комбинацията на дървесината е доста нестандартна и с интерес ще очаквам да чуя как звучи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dean Отговорено Май 23, 2014 Share Отговорено Май 23, 2014 (Редактирано) Благодаря ви! Мда знам го аз този младеж Vivian Campbell. В най- скоро време ще я чуеш как звучи, Наско. Редактирано Май 23, 2014 от Dean 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Май 24, 2014 Share Отговорено Май 24, 2014 ааа и на мене ми е интересно как звучи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladko9999 Отговорено Май 25, 2014 Share Отговорено Май 25, 2014 Купих си Yamaha THR10 и ESP LTD deluxe . 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dean Отговорено Май 26, 2014 Share Отговорено Май 26, 2014 Oбещания семпъл на К.D.китарката, линк към съответния раздел. http://forum.muzikant.org/topic/155725-motley-crue-dr-feelgood/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts