atanas_shishkov Отговорено Септември 18, 2012 Отговорено Септември 18, 2012 Страхотна е Ники, заслужавала си е чакането! Ако е удобно, напиши серийния номер, за да й видим спецификацията! Със здраве да си я ползваш Цитирай
serengeti Отговорено Септември 18, 2012 Отговорено Септември 18, 2012 И аз отдавна не съм се разписвал!!! Neck Shape: Modern "C" Shape Number of Frets: 22 Fret Size: Medium Jumbo Position Inlays: Black or White Dot Position Inlays Fretboard Radius: 12" (305 mm) Fretboard: Ebony or Maple Neck Material: Maple Neck Finish: Satin Urethane Nut Width: 1.650” (42 mm) Scale Length: 25.5" (64.8 cm) Pickup Configuration: H/H Bridge Pickup: EMG® 81 Humbucking Pickup (Bridge) Neck Pickup: EMG® 60 Pickup Switching: 3-Position Blade: Position 1. Bridge Pickup, Position 2. Bridge and Neck Pickups, Position 3. Neck Pickup Controls: Master Volume 3 Цитирай
TONY Отговорено Септември 18, 2012 Отговорено Септември 18, 2012 Напоследък се разделих с 2, вероятно ще остана и без Зак Епи. Но ,пък това е нов любимец. The Michael Kelly Valor Limited offers the perfect combination of vintage styling with modern features. This is not your father’s single-cutaway! The Valort body has been designed with a slightly extended upper bout. This provides additional body wood to neck contact and improved the Valors tone. The Michael Kelly Valor Limited has been packed with features to improve tone and playability. Michael Kelly Valor Limited Spalted Maple Top Set Neck Body is Solid Mahogany Splated Maple Top Neck is Mahogany Fretboard is Ebony Medium Jumbo Frets Scale Length 24 3/4" 5 Ply Bindings Abalone Inlay Fret Markers Tone Pro Bridge Grover Tuners Pick Ups - Rockfield SWC (Select Wound Custom) Electronics - 1 Volume, 1 Tone, 3 way switch plus Push Pull Coil Spitting Какво ме кефи - сетнека, махагона и адаптерите( делят се и на сингли), стринг тру дават як звук, китарата има визия, Scale Length 24 3/4" - на мен ми е екстра. метални копчета за потове в средновековен стил. ( все пак е модел Храбър лтд) Какво не ми е кеф - 3 ст. суич - не ми е удобно място, ако беше в предната част , щеше да ми е по удобно. Няма добър достъп за високите позиции. В Ла се свири ок, но ако трябва да се удари пентатоника от Си(19 поз), не е гот. 3 Цитирай
niki_jem Отговорено Септември 18, 2012 Отговорено Септември 18, 2012 А мерси много за пожеланието, голям мерак ми е да знаеш. Щом пристигне ще напиша номера. 1 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Септември 18, 2012 Отговорено Септември 18, 2012 (Редактирано) А мерси много за пожеланието, голям мерак ми е да знаеш. Щом пристигне ще напиша номера. Уникална е, Ники! Такъв деним финиш и мейпъл гриф са ми мечта, а още повече, че е и произведено от Том Андерсън - любимата ми марка )) Редактирано Септември 18, 2012 от atanas_shishkov Цитирай
rockfire Отговорено Септември 19, 2012 Отговорено Септември 19, 2012 Честито на всички за придобивките , и аз имам нова играчка с доста възможности: Цитирай
Svanio Отговорено Септември 19, 2012 Отговорено Септември 19, 2012 (Редактирано) @serengeti Ако напишеш и едно кратко ревю в темата за "Добрите метъл китари" цена няма да имаш @TONY - Сложи един пот на мястото на swtich-a, а самият switch го премести @rockfire - Как можа да изцапаш страницата с т'ва тамагочи Честито на всички Редактирано Септември 19, 2012 от buy&sell Цитирай
rockfire Отговорено Септември 20, 2012 Отговорено Септември 20, 2012 Къса глави тамагочито , голяма занимавка , ще запиша видео за феновете на процесорите скоро 1 Цитирай
dickens Отговорено Септември 20, 2012 Отговорено Септември 20, 2012 ^ И аз го гледах това томагочи, добро е наистина 1 Цитирай
Yves Отговорено Септември 21, 2012 Отговорено Септември 21, 2012 Да се похваля с моя дебют в света на стомпбокс тунерите...много е шукарен тоя мъник 4 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Септември 23, 2012 Отговорено Септември 23, 2012 ^ Дай малко и инфо де! Ще ние е интересно какво, как, защо и аджеба и семпли! Цитирай
Kalmar Отговорено Септември 25, 2012 Отговорено Септември 25, 2012 След 5м. чакане новата ми ТА вече е готова. http://www.picvalley...RcVMstdvGOX.JPG http://www.picvalley...42JR1imhm9c.JPG Честито! Като пристигне и прасни няколко хубави снимки в темата за ТА, та да и се порадваме! Цитирай
badValue Отговорено Септември 26, 2012 Отговорено Септември 26, 2012 Duncan Designed HB 103 b (patterned after the SH-6 Duncan Distortion) gold cover - само бридж адаптера Цитирай
killer Отговорено Септември 26, 2012 Отговорено Септември 26, 2012 Ibanez JPM P2 Още една сбъдната мечта. Китарата е 13 годишна и няма нито една, абсолютно нито една драскотина, избледнял цвят, оксидация по металните елементи или какъвто и да е друг признак, че инструмента някога е използван. Китарата през почти целият си живот до сега е живяла в куфар. Абсолютен NOS, когато я видях все едно бях в магазин и си купувах нов инструмент. Специални благодарности на Марин (мм1973), че ми позволи да му я отмъкна. Марио 12 Цитирай
Recommended Posts