Slipaway Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 Честит Garland и тук, Любо! Като го вземеш, може да измислим как да ги съберем с моя за епичен дуел! Евала на Галин, че прави тея страшни машини Цитирай
Trysth Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Garland 100W All tube amp (по схема на Mesa Boogie Dual Rectifier) Bogner Ubercab 4х12 - 2х Vintage 30 + 2x G12T75 (10x Добро) 1 Цитирай
Slipaway Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Garland 100W All tube amp (по схема на Mesa Boogie Dual Rectifier) Bogner Ubercab 4х12 - 2х Vintage 30 + 2x G12T75 (10x Добро) Качи цялостна снимка да им се порадваме ве! Цитирай
Romance Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Здрасти на всички. Искам да споделя с вас какжо си направих в малкото свободно време което имам. Замислих се относно постоянното превключване от дистожън в акустичен режим и после пак, както и да е направих си китарата така ,че ефектите са ми вътре в китарта и само с едно съкане на едно копче си сменям ефекта в движение , а съответно не се е променило теглото на китарата особено,за мен лично това е доста по удобно и искам да знам вашето мнение относно това, дали си струва или просто съм си загубил времето Благодаря предварително. Цитирай
Telerig Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Здрасти братле , тъй като тази тема е за фукня и тук се фукаме и си честитим предимно - първо кажи ти дали си доволен от цялата работа как е станало. Ако пък си го направил както трябва и други биха проявили интерес - има и раздел "изработка и ремонт" Поздрави! Цитирай
Romance Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Еми да доволен съм нали знаеш като човек си го направи сам получажа едно такова вътрешно самодоволство . П.С. Извинявам се въобще не съм погледнал че има такава тема Цитирай
Telerig Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Щом си доволен - честито и наздраве! Това е по темата. А ако искаш в другата тема за изработка можеш да публикуваш снимки на промяната преди и след интервенцията за да коментираме, на мен лично би ми било интересно да видя. Rock On! Цитирай
preIbanez Отговорено Май 9, 2011 Отговорено Май 9, 2011 ...и аз бих загледал с интерес...не се срещат често такива модификации... Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Май 9, 2011 Отговорено Май 9, 2011 Garland 100W All tube amp (по схема на Mesa Boogie Dual Rectifier) Bogner Ubercab 4х12 - 2х Vintage 30 + 2x G12T75 (10x Добро) Честито, мен Това си е индустриално оборудване. Богнер кабинет.. малии Цитирай
chris_barnes Отговорено Май 9, 2011 Отговорено Май 9, 2011 Аз пък преди малко си купих TC Electronic Polytune от Dynacord Дружба: Цитирай
дедо Отговорено Май 9, 2011 Отговорено Май 9, 2011 (Редактирано) My link През свободното време.Кабинета е 4х12х50w Електровойс. Аааааа имам и още да се фукам , обаче друг път. Редактирано Май 9, 2011 от дедо Цитирай
Trysth Отговорено Май 9, 2011 Отговорено Май 9, 2011 Кало, честитка! KeRRANGKid, мерси брато, наистина се чувствам доволно оборудван. Сега остава да намеря перфектния звук и да напукам стоманобетона Цитирай
Svanio Отговорено Май 11, 2011 Отговорено Май 11, 2011 (Редактирано) Първото МОЕ LP RTG PRESTIGE, благодарение на @Stareca, майна Доста са радвам, единственият й кусур е, че не може да се избяга от LP звука и за Niravana не става много, но за всичко останало пълни чушки! Редактирано Май 11, 2011 от buy&sell Цитирай
Recommended Posts