Yo The Real Отговорено Декември 16, 2010 Отговорено Декември 16, 2010 Невероятно красива китара. Честито! Цитирай
Kiril1913 Отговорено Декември 16, 2010 Отговорено Декември 16, 2010 Поръчах я от thomann без да съм я пипал нито виждал на живо.Останах меко казано очарован.Който мисли да купува тази красавица, да не се замисля Цитирай
bmo Отговорено Декември 16, 2010 Отговорено Декември 16, 2010 Pepi, да ти е честита китарката! Как и се държи електрониката от гледна точка на евентуална микрофония? Цитирай
Jordan_J Отговорено Декември 17, 2010 Отговорено Декември 17, 2010 (Редактирано) ^^ ^^^ Много интересни и готини попадения! Честито ! Редактирано Декември 17, 2010 от visiondann Цитирай
Pepi01 Отговорено Декември 17, 2010 Отговорено Декември 17, 2010 BMO, прави микрофонии като е увеличена на макс. Иначе като волюм пота е до средата няма проблем, държи си се перфектно Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 След доста колебания (от бюджетна гледна точка) все пак се реших и си направих следния коледен подарък. преди време имах на разположение PM120, която някак не можа да ме убеди за цената си, но тази наистина ме грабна http://www.ibanez.com/HollowBodyGuitars/model-PM120 Мисля, че спокойно ще се впише в темата за най грозни китари наравно с Telecaster и Gretsch Цитирай
krakomucokul Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 Дядо Коледа подрани тази година ......... и двете съквартирантки заедно...... Цитирай
MiroLambov Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 Кольо, това е уникална китара и аз благородно ти завиждам. Радвам се че такъв инструмент е попаднал в точните ръце според мен. Ще се радвам ако можем да чуем нещо от тази китара скоро Цитирай
Kalmar Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 След доста колебания (от бюджетна гледна точка) все пак се реших и си направих следния коледен подарък. преди време имах на разположение PM120, която някак не можа да ме убеди за цената си, но тази наистина ме грабна http://www.ibanez.com/HollowBodyGuitars/model-PM120 Мисля, че спокойно ще се впише в темата за най грозни китари наравно с Telecaster и Gretsch Дреме ти дали ще се впише... Китарата е страхотна! И на външен вид и като качества. Тази съм я чеквал и ме очарова много! Честито! Страхотна придобивка! Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 (Редактирано) Мерси Горе съм объркал, имах PM100 (по дълбоката версия и само с нек адаптер) и я върнах. Тази някак си ми влезе повече под кожата Мисля, че от форума Tozi свиреше с такава Редактирано Декември 19, 2010 от kolio_k Цитирай
bulby Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 Честито Кольо, много авангардна китара Малко ми бие на jazz-box със щипка блек метъл влияние krakomucokul - Готин Гибсън, честито! Харесва ми и стратокастъра на стената, с пиезо електроника ли е? Цитирай
checho Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 Сърца нямате, ееееей.... честито Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 Хората от тази страница нямат сърце, а камък в гърдите... Много интересен Епифон и Ибанец и изключително красив Гибсън! Честито! Цитирай
krakomucokul Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 Честито Кольо, много авангардна китара Малко ми бие на jazz-box със щипка блек метъл влияние krakomucokul - Готин Гибсън, честито! Харесва ми и стратокастъра на стената, с пиезо електроника ли е? Незнам дали се нарича пиезо електроника но прави симулации на доста китари и на някои е доста сполучливо. Модела е VG Stratocaster. Цитирай
daniel.hristov Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 Честито, човече! За мен това е най-желаната китара (ама освен бюджетните притеснения имам и "религиозни" такива - ще е тъпо никакъв музикант като мен да измъчва такова бижу). Твоята обаче е попаднала в много добри ръце, дано да ви чуем тук скоро двамата на живо (пък и дали не е сега момента да чуем в "Джем" нещо от Пат в с тая хубавица, а?) Поздрави, дидо P.S.: И да не каже някой че не съм го предупредил - ако някой спомене Ibanez PM в темата с грозните китари ще му скоча на носа и ще му изпаса веждите. Цитирай
Recommended Posts