Jump to content
Българският форум за музиканти

Kiril1913

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

Kiril1913's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Поръчах я от thomann без да съм я пипал нито виждал на живо.Останах меко казано очарован.Който мисли да купува тази красавица, да не се замисля
  2. Привет!Затруднен съм в избора си на нова китара-колебая се между тези 2 модела-EPIPHONE SG G-400 Tony Iommi Signature и Gibson Melody Maker.Знам,че китарите са доста различни,но и двете ми харесват.Попринцип не съм фен на Епифон,но тази е с гибсънски адаптери и махагонов гриф,а и освен тва се кефя бая на звученето на Сабат и конкретно на Тони...За мелъди мейкъра-харесвам това,че е достъпен винтейдж модел,както и факта,че китарата е Гибсън,макар и нисък клас.За съжеление нямам възможност да опитам някоя от тези китари и ще поръчвам от чужбина. Ето и информация за китарите от официалните сайтове : http://www2.gibson.com/Products/Electric-G...lody-Maker.aspx http://www2.gibson.com/Products/Electric-G...ommi-G-400.aspx Ако някой е свирил на някоя от тези китари или пък има впечатление нека го сподели.Наздраве предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.