death^metal Отговорено Октомври 13, 2009 Отговорено Октомври 13, 2009 (Редактирано) Хубаво де, докато чакам да ми стане готов Ibanez-а, днес ми се върна другата китара от ремонт (нова ми е) - ЯКОООООООО, как изглежда, какъв звук, колко верни тонове... Направо не мога да повярвам, че е моя..... Малко снимки - Aria Diamond Предполагаема година на производство 1976-1978. Япония. Това лютиерството си е изкуство. Ники, благодаря ти мое китарно гуру Редактирано Октомври 13, 2009 от death^metal Цитирай
dandilov Отговорено Октомври 14, 2009 Отговорено Октомври 14, 2009 Най-накрая и аз да се похваля. Китарката е корейска - махагонови тяло и гриф, кленов топ, фингър борд - палисандър, set-in nek. $120 USD Да живей e-bay! - дет' се вика... Повече инфо на: http://www.swingguitars.com/ Цитирай
bluelemon Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 Яка баница сега им разгледах сайта. Как е като изработка? От интернет магазин в ибей ли я взе или от човек? Гледам че и адаптери продават, пиши дали обаждат добре. Цитирай
Guest Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 dandilov, тежи ли китарата, как обажда? Честито! Цитирай
arebegai Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 dandilov,честита китара,дано да си доволен от покупката.Само да питам удържаха ли ти мито или ДДС или някви такси за китарата?Или си я купил от ЕС-то?Щото ме плашат с разни проценти тука и не се навивам да взимам нищо над 90 лева извън ЕС. Цитирай
dandilov Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 Благодаря на всички честитки! Цената на китарата е $120, shipping - $120 и тук ме изсуровакаха още 96лв. за мито, ДДС и обработка на документите. Лошото е, че ме преметнаха с митото... обмитиха ми китарата заедно със shipping-а (мито общо върху $240). Така трябвало ми казаха тогава... После разбрах за измамата, но майната му... Цитирай
serengeti Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 Направо не мога да изтрая и аз да не се похваля: Снимките са ми много кофти както винаги.Тежи 4 кила и 700 грама ,направо не се трае повече от час,но ме радва много,не мога да спра да свиря. Цитирай
gos Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 Здравейте,преди два дена се сдобих с този 12 струнен Ibanez V302TV,made in Japan произведен някъде през средата на 80-те години : http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2640/19...cdnHKgnOQaP.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2127/16...JgpLPbxtEii.JPG Цитирай
arebegai Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 Благодаря на всички честитки! Цената на китарата е $120, shipping - $120 и тук ме изсуровакаха още 96лв. за мито, ДДС и обработка на документите. Лошото е, че ме преметнаха с митото... обмитиха ми китарата заедно със shipping-а (мито общо върху $240). Така трябвало ми казаха тогава... После разбрах за измамата, но майната му... Голяма гадост е,че включват парите за транспорт в себестойността на продукта.Въпреки това китарата си заслужава.Аз много харесвам такъв тип китари.Без значение дали е Гибсън,Епифон,Карвин,И Ес Пи,или марка,която не съм чувал.Като си погледна фендероподопната оттук-оттам сглобявана китарка,чак ме е яд що не си потърсих някоя като твоята или на serengeti.(Честито и на него!) Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 (Редактирано) @serengeti Мноу зловеща, браво! 50-те стайл... с ABR-1 бридж. Редактирано Октомври 15, 2009 от EAmechaniX Цитирай
Valserp Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 (Редактирано) Их, че хубави Лес-полчета са се завъртели тия дни Редактирано Октомври 15, 2009 от Valserp Цитирай
jocker Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 Леле мале, що ЛП- копия се изредиха! Честито на всички! @serengeti - Сподели моля те повече за твоята. Да не е от по- неизвестните японски копия от Lawsuit ерата? Какво е дървото и тона? И един въпрос малко встрани : Защо толкова често се посочва теглото на ЛП копията- това има ли отношение към качествата им? Цитирай
serengeti Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 ^Мисля че е от 1980 год.Отначало като я включих изтръпнах,защото адаптерите бяха свързани идиотски,но на пръв поглед не можах да открия грешката.Но после след малко игра с поялника всичко се оправи.Бил Лоурънса направо зверски звучи в нея.Дървото е махагон но така е боядисана че не мога да разбера дали е с топ или е само махагон.А за теглото знам че колкото по тежка е китарата по -плътен е тона може би има нещо общо с резонирането.@ЕamechaniX бриджа верно е брас като го свалих и го почукам звънка като камбанка само има едно като струничка което държи винтчетата а при мен го няма та се наложи побългаряване защото saddles бръждяха. Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 Вчера се сдобих ( чрез бартер ) със следните две приятни китарки. Не съм много голям фен на Ибанец, но тези наистина си имат доста добри страни за дадени стилове. Аз отдавна си търся шред китара, май този път си намерих Ibanez 540SLTD Ibanez RG570FM Понеже всичките ми китари (без една) по изключение са в къщи, им направих и една семейна снимка Цитирай
gpav Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 ^ Айдееее... Искам и аз Честито ! Цитирай
Recommended Posts