kolio_k Отговорено Април 30, 2009 Отговорено Април 30, 2009 Вчера като минавах през един магазин си закачих кебнценце Иначе правих пролетно почистване в къщи и използвах че камионите и китарите бяха струпани на куп да ги щракна Колекцията ми от педали доста понамаля напоследък Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Април 30, 2009 Отговорено Април 30, 2009 A, добре дошъл в семейството с Шектърчетата! Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Април 30, 2009 Отговорено Април 30, 2009 (Редактирано) @ kolio_k : Да ти е честито Роланд-чето! А иначе, от клиповете ти, съм виждал, най - много да ползваш последните 2 китари вдясно? Редактирано Април 30, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай
sasoh Отговорено Април 30, 2009 Отговорено Април 30, 2009 Потърси му изпълнението на frevo rasgado, дето е с takamine-а Цитирай
kolio_k Отговорено Април 30, 2009 Отговорено Април 30, 2009 @ kolio_k : Да ти е честито Роланд-чето! А иначе, от клиповете ти, съм виждал, най - много да ползваш последните 2 китари вдясно? Мерси, много забавна играчка , ще се позабвалявам с нея Иначе, нормално свиря най вече с тази най в ляво (Yamaha SA2200) , но наистина във форума брмча предимно с левите две Цитирай
Kikata Отговорено Май 1, 2009 Отговорено Май 1, 2009 Днес доийде и първото ми кубе Behringer Vintager AC108 http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_image/p...5412bbd2a0c.jpg Цитирай
Dylan_101 Отговорено Май 1, 2009 Отговорено Май 1, 2009 Новото попълнение към колекцията от кабинети: Цитирай
don_pepinio Отговорено Май 1, 2009 Отговорено Май 1, 2009 Опааааааа браво,браво!!! С какви говорители е? Цитирай
Бицев Отговорено Май 1, 2009 Отговорено Май 1, 2009 @kolio_k : Ампчето е разкошна играчка - за съжаление е твърде.. голямо за мене ТЪрся си нещо джобно за походната китарка с която пътувам в командировки и ваканции. Имах Смоуки - размерът е идеален, но ми трябва нещо толкова малко (и яко), но да е способно (и) на чист звук. Сегашното ми има звука, но е колкото 2 х 2 х 2 Смоуки-та във всички размери. По-малко е от Роланд-а, но искам още по-малко А китарите са достойна колекция, но май има още - не виждам, например, РМ-а ? Иначе бих (и съм) избрал почти същите, без 'модерната' и само около 1/4 от всички педали (или по-малко). Ама да несе правя на 'светец' (пурист) - използвам за някои работи дигитален процесор, който теоретически замества (всъщност неубедително) всичките ти камиони... Ако при пролетно почистване човек си 'намира' по прашните ъгли хубави играчки, щях да чистя всеки ден.. Дай Боже всекиму! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Май 1, 2009 Отговорено Май 1, 2009 ^^ Стандартните Celestion V30 мисля че са, не съм проверявал все още. Цитирай
fLiSk Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 ^ Бицев, най-джобното за момента като че ли е това: VOX Amplug AC30 Само че се действа на слушалки. Реално е малка спийкър симулация на AC30 на Vox, с гейн, волюм и тон, пъха се директно в китарата и оттам си вкарваш едни слушалки. Цитирай
MiroLambov Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 Някъде из БГ има ли ги тия и на ква цена са г/д? Цитирай
ciriljhonson Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 Музикален Център Икономов-84 лв.,преди сега не знам. Цитирай
Бицев Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 @flisk : относно Вокс-чето - знам го, не става за мен. Мойта походна китара си има слушалки - и то много интересни, работят без батерии! (Някой ден ще я покажа тук). Трабва ми амп-че да надвиква акустична китара или някой гето-бластър (дръжкофон) - и да е джобно (е, хайде - в джоб на палто, не на риза ) Цитирай
Recommended Posts