RockoBG Отговорено Март 7, 2009 Share Отговорено Март 7, 2009 Май настъпи време и аз да се изфукам.... са ще драсна и едно семпълче как пеее Избега ми от тобора ти ама нейсе. Аре със здраве. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
billymilano Отговорено Март 7, 2009 Share Отговорено Март 7, 2009 eeee твоя отбор много скъп бре!!! ние не сме още за висшата лига... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Март 8, 2009 Share Отговорено Март 8, 2009 ^...бах...това искам да го чуя...как ли е с различните говорители...на живо предполагам всеки от тях ще получи отделно микрофонче... Емииии, да, и аз искам да го чуя на живо, като уредим участие, ще пиша в форума..проблема е, че май Хардкор сцената е обречена за сега...нито един от софийските клубове не иска да допуска такива групи да се изявяват на техен терен...засега единственият вариянт остава фестове или свирни в друг град... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
X_eNeMy Отговорено Март 9, 2009 Share Отговорено Март 9, 2009 Пак дойде мойто време. Минаваме вече хай тек и АДСКА машина. С нея и с ЕМГ-то даже без лампа звука е някак "жив", "истински". Страхотен е. Има допълнителен бууст за сола или ако се намали става за мачкаща рифаджийница Семпли мога да запиша, ама тъпия микрофон ги криви и звучи гадно... Живот и здраве на концерт тия месеци Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
billymilano Отговорено Март 10, 2009 Share Отговорено Март 10, 2009 (Редактирано) Ето цялата кочинка ПП Между жълтите плюшени мечета има и една розова овца , а шаренките чорапки са на рок'н рол жената, черните са мой Редактирано Март 10, 2009 от billymilano Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Март 10, 2009 Share Отговорено Март 10, 2009 Да ти е честито! Особено жълтите плюшени мечета в ъгъла къртят Просто шегичка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Март 10, 2009 Share Отговорено Март 10, 2009 Били, Маршал-а се вижда, ама какъв е процесора (Корг)? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
billymilano Отговорено Март 10, 2009 Share Отговорено Март 10, 2009 да, корг АХ5G. Тук е момента може би да благодаря на тези, които ми обърнаха внимание и ми помогнаха за този избор. Искам да благодаря и на продавачите в магазините, които ме изтърпяха, бяха изключително любезни и ми помогнаха със съвети и внимание, а не се опитаха просто да ми вземат парите. И специален поздрав и благодарност на ROCKOBG, който възроди идеята да дрънкам на китарка.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyu_records Отговорено Март 10, 2009 Share Отговорено Март 10, 2009 Ето и най-новата ми придобивка която е страхотна-белия гларос custom made от Иван Вълчинов подарък от един мой много добър приятел за спомен. Китарата е единствена-друга такава няма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ignos Отговорено Март 10, 2009 Share Отговорено Март 10, 2009 Хехе, честити ви придобивки! Като ме отмързи ще се похваля и аз Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Март 10, 2009 Share Отговорено Март 10, 2009 Този бял гларУс изглежда много стилно. Сигурно и откъм звук мачка. Да ти е честит! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyu_records Отговорено Март 10, 2009 Share Отговорено Март 10, 2009 Мерси мерси!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Март 10, 2009 Share Отговорено Март 10, 2009 Ех, тоя Стойо бе... Всичко иска да му е надписано Ами да ти е честита. Тялото ме кефи мен, но главата според мен нещо не се връзва на тялото - все пак това е по мой вкус де Предполагам звучи гот. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyu_records Отговорено Март 10, 2009 Share Отговорено Март 10, 2009 Звучи убийствено Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyu_records Отговорено Март 10, 2009 Share Отговорено Март 10, 2009 Просто Иван Вълчинов знае как стават хубавите неща! ЕВАЛА! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts