shaterhand Отговорено Февруари 21, 2009 Share Отговорено Февруари 21, 2009 Супер новата и кефеща ме придобивка от ходенето миналата седмица до Прага. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=34...mp;pid=10673787 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=34...mp;pid=10673785 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rock Forever Отговорено Февруари 21, 2009 Share Отговорено Февруари 21, 2009 Аааааа,Шетърхенд завиииист Кви пари вървят тези хубавици? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Додо Отговорено Февруари 21, 2009 Share Отговорено Февруари 21, 2009 Cort юзърите ставаме много! Честито за придобивката!!! :cheers2: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shaterhand Отговорено Февруари 21, 2009 Share Отговорено Февруари 21, 2009 Няма да повярвате но я взех заедно с гиг-бага (също доста квалитетен) за 433 лв. А в този магазин имаше всичко което правят Cort - направо ум да ти заиде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Февруари 24, 2009 Share Отговорено Февруари 24, 2009 ...ROAD READY deluxe shock mount 10U rack case...за който получих съдействие от колегата Боболан...за което му благодаря...има и още...две пластини за монтиране 2U за които пък благодаря на Никифена & Антон... ПС:Кейса за раковете е налице...почвам да го пълня... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 25, 2009 Share Отговорено Февруари 25, 2009 (Редактирано) Чичко иБей работи бързо и евтино: Редактирано Февруари 25, 2009 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Февруари 25, 2009 Share Отговорено Февруари 25, 2009 Уау ...Все интересни неща ти носи тоя чичко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Февруари 25, 2009 Share Отговорено Февруари 25, 2009 Това е от малкото ефекти, които винаги съм искал да имам, въпреки че по принцип съм противник на свиренето с тонове ефекти. Някой ден се надявам да имам излишни пари и да си купя такъв. Да ти е честит между другото! Колко жълтици е това нещо? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chlen Отговорено Февруари 26, 2009 Share Отговорено Февруари 26, 2009 Остаряваме бавно... ...неусетно почти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeadWing Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 Старите ми струни бяха почерняли от ръжда.Трябва да ги сложа някъде като пример как да не си третирате китарата Ernie Ball 9' http://www.curly-music.co.uk/products/images/434-3.png Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vynyl Sky Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 Една класика ни остави , за да се превърне в още по-голяма класика. Boss CE-3 Pedalhackers mod Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rock Forever Отговорено Февруари 28, 2009 Share Отговорено Февруари 28, 2009 И в какво точно се изразява този мод,че ми стана интересно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Февруари 28, 2009 Share Отговорено Февруари 28, 2009 Остаряваме бавно... ...неусетно почти Честито,що да остаряваме,Страта е вечен !(както и Гибсън) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vynyl Sky Отговорено Март 1, 2009 Share Отговорено Март 1, 2009 И в какво точно се изразява този мод,че ми стана интересно Основно в премахване на излишния шум, т.е. hiss и по-голям диапазон на Depth и Rate. Макар и да изглежда несъществено подобрение, широкият и ясен светодиод също е огромен плюс за този модел на Boss (май единствения с три пот-а в редица) и това най-добре се усеща на затъмнена сцена. Модът като цяло си заслужава определено. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krismana Отговорено Март 1, 2009 Share Отговорено Март 1, 2009 От скоро имам доста нови неща Китарата (ESP Ltd FX-260) която пристигна скоро от Юнайтед Стейтс , готин Колан Dunlop с Earni Ball Super locks, нови D'Addario 13-56 (с които китарата шъ звучи кът жикотну) , Behringer CS100 който купих от съфорумника Fenix (Боби) , и старите приятели EH Metal Muff , Roland CUBE 15X , и най-важното перце Dunlop 1.5mm (без което нищо от гореспоменатите не може) . Наистина съм много доволен само че на китарата и трябва един по-хубав сетъп който в най-скоро време ще бъде факт. Поздрави от мен (най-щастливия човек на планетата) Рок он !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts