Jump to content
Българският форум за музиканти

shaterhand

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

shaterhand's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Дано да попаднеш на човек. аз така преди 2-3 год. исках да подаря старата си акустична китара и после спечелилия даже не благоволи да се покаже във форума...
  2. Дано получателите на подаръците не те разочароват колега... Моя даже едно благодаря не каза.
  3. Изглежда поредната добра инициатива ще си намери майстора.... добре беше получателя на бонуса да сигнализира по някакъв начин, че е получил и е доволен / недоволен. не вдигането на телефона и не отговарянето на съобщения не прави добро впечатление. Дано да има основателна причина за това за да не ни разочарова.
  4. китарата замина днес за Ловеч при най мотивирания/находчив желаещ - единствен писа лично съобщение.... моля да заключите темата.
  5. не, няма да я продавам. ще се подарява. моля желаещите да кажат с няколко думи мотивацията си защо искат точно те да я получат.
  6. това за сираците ми звучи добре. ще проуча въпроса.
  7. благодаря за съветите. приемам, че наистина ще добре да я подарим на някой без възможност да си купи такава. Моля на админа и по-опитните колеги да помогнат в селекцията.
  8. няма нищо за реставриране по китарата - евентуално нови струни само. чакам да видя още кандидати за да преценя кой ще има най-голяма полза от подаръка.
  9. Мисля, че е време да се разделя с нея и възнамерявам да я подаря на някой начинаещ ентусиаст. Състоянието е добро. Моля желаещите да заявят мотивацията за да преценя на кого да я подаря. Нещо не мога да се ориентирам в новия дизайн как да сложа снимка....
  10. Боян Матев е на 0887522322 - аз съм много доволен от него.
  11. Колеги, аз съм с М200 - но проблем за момента.... Много удобна, приятна на допир.
  12. Аз Февруари си купих от Прага Cort-a , сложих я в gig-bag и така на рамо по летищата до дома. Интересно беше, че на влизане в България на паспортен контрол доста подробно ме изгледаха, а приятелите ми след мен на опашката ги питали " И Вие ли сте от групата.... "
  13. Само да кажа, че първия саих нещо не мога да схвана как работи. От втория намерих интересни неща, които смятам да пробвам.
  14. Благодаря, ще ги пробвам и двете. Дали няма софтуер с който от една песен могат да се заглушават отделните инструменти, т.е. да се включа на мястото на някой от тях?
  15. Напоследък искам да включа към усилвателя на "line in" входа ритъм или барабани върху които да свиря. Нещо не мога да намеря качествен източник в мрежата за това. Моля да споделите опит.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.