Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Само 81цата е, да. Нека е фабричен LH150 и е пасивен. Аз понеже бъкел си нямам от хардуера на китарата ще я дам на Градинарски в София, пък той ще каже.

@LOE То ще има ли място там ?

ами най-вероятно да, провери, ако влиза батерия си ок, просто я увий в дунапрен - това е мн важно, инъче освен че ще хлопа най вероятно ще се разкачи нещо - подходящ е този, които го слагат в разни ПЦ компоненти, черен дунапрен с дебелина около 6-7 мм, но и друг ще свърши работа

• Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Честито, LOE!

Адаптерите ти са Seymour Duncan JB'59 - 7str. модел. Преди време имах същата, но я смених с Hellraiser само заради адаптерите, защото исках активни ЕМГ. Иначе с излючение на някои разлики в дизайна , китарите са едни и същи.

Да я ползваш със здраве! :)

Отговорено

ами, ще може да се чуе наживо другия вторник във фенс

инъче планирма да правя нови парчета скоро, само дето нещо все не ми остава време

Отговорено

Of course I don't understand a word you're all saying. :surprise:

But music is universal, and pictures of equipment are always healthy, so here goes my present configuration. I'm expecting in this week the arrival of a Vox Satchurator, a Boss WP-20G, a DL4 and a Boss Giga Delay. I'm also finishing my custom boutique Rat.

n1134437095_30283014_6385.jpg

n1134437095_30283016_8850.jpg

n1134437095_30195448_5092.jpg

Отговорено
Честито, LOE! Китарата изглежда супер, не се съмнявам и че звучи супер. И аз се точа на един Шектър, ама да видим кога... :music336:

Просто не може да се сравни с нищо, което съм пипал досега, а съм пипал няколко сравнително скъпи китари, направо се родих с тая китара

сега като се замисля колко месеца наред се точех, и ако не беше тая случайна оферта още колко месеца щях да се моткам докато взема нещо подобно :hysterical:

скоро ще постна и нещо ново в авторска музика, определено ме вдъхнови китарката

Отговорено

Честито,колега! Тази китара винаги ми е била интересна заради тези два сингъла по средата. Да споделиш впечатления,а защо не и некое друго семпълче :)

Първо обаче да се почерпиш :icon_shithappens:

Отговорено

^ Rock forever - Благодаря колега, китарата има 11 конфигурации на пикапите и още ми е малко трудно да се оправя с нея, но на първо "слушане/усещане" е инструмент с много звукови възможности. Семпли за съжаление скоро едва ли ще мога да запиша, трябва да си закупя един см57 за целта ... но няма да е този месец, а и тъкмо да свикна на тялото на китарата че едното от ключетата на пикгарда малко ми пречи и трябва малко да си променя стилът на дясната ръка!

^ DeathZone - Роска благодаря. Някой ден трябва да се видим (по възможност на маса) и да го пробваш, мисля че много ще ти пасне на стила на свирене.

^ Kkertev - Киро я сега кажи кой музикален магазин ограби?!? :rocker: Честито, страхотни попълнения. Китарата е един път!!! :godbless:

;) Марио B)