Slav Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 Изглежда ми много добра играчка. По-добра ли е от онези мини усилвателчета на Marshall ? Откъде може да се намери такова чудо ? Цитирай
Arteglam Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 Лол само 90 кинта Колко силен звук вади и на какво е на батерии някви обикновенни или се презарежда с адаптер Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 Ако е възможно, няма да откажем семпълче... Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=41380 Ето и семпъл.Иначе машинката свири само на слушалки или включена централно Цитирай
rockstar666 Отговорено Юни 21, 2008 Отговорено Юни 21, 2008 Trysth написа: Не съм голям фен на Ибанез, но трябва да призная, че китарата е адски красива, за звука не се съмнявам. А между другото, откъде са солничките, че са мн култови? Прав си има страшен тон много топъл звук и много състейн, а и с тези пуш-пул и минаването към сингъл коили направо ме устройва за всякакъв вид музика,а солничките са от Райзинг Форса,цена незнам нали са подарък ,но имаха даже няколко комплектчета,вчера минах от там сигурно ми е инфото! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 21, 2008 Отговорено Юни 21, 2008 Ето ТУК се продава същата джаджичка на Vox. Най-сетне след година и нещо чудене и моткане се сдобих с това дилейче: Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 Сподели, сравни с ЕхоПарка... Да знаим струва ли Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 Нямат общо да не кажа, ама... ЕкоПарк-а е чуден и много си ме кефи, ама това е направо космически кораб !!! Цитирай
Arteglam Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 Да ми е честита.Най-добрите ми приятели ми е подариха за рожденият ден днеска останах много приятно изненадан,защото и бях хвърлил око отдавна и защото не го очаквах.Незнам от къде са сабрали пари но е страхотен подарък и доста ми хареса как звучи въпреки ,че е от евтините модели Лес Пол.Не видях да има някакви дефекти и засега сам доволен за много време напред Цитирай
MiroLambov Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 Честито , да си я ползваш със здраве Цитирай
DYLGIQ Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 (Редактирано) От няколко часа е само моя. Schecter Hellraiser V-1 FR BCH. Трипластов махагонов ултраудобен гриф, махагоново тяло, сет нек, активни EMG-та, оригинален Флойд Роуз и други екстри. За разлика от други Ви-та и Роудсове, тази булка е ръстов играч и не ми седи като играчка в ръцете (щото съм близо 2 метра). По хубави снимки, семпли и подробности около дефлорацията - след медения месец. Редактирано Юни 24, 2008 от DYLGIQ Цитирай
Trysth Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 Леле, красота! Голяма честитка. Между другото, да не си я купил от ибей? Снимките там са същите. Айе чакаме инфо и повече снимки. Цитирай
DYLGIQ Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 (Редактирано) Trysth написа: Леле, красота! Голяма честитка. Между другото, да не си я купил от ибей? Снимките там са същите. Айе чакаме инфо и повече снимки. Аз булките си ги купувам само от лингурския събор в Стара Загора на гарата. . А инструментите си ги пробвам, преди да ги купя. Снимката е от там, в нетя още няма много други - моделът е нов. Редактирано Юни 24, 2008 от DYLGIQ Цитирай
daniel.hristov Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 Baby Thomas написа: Ето ТУК се продава същата джаджичка на Vox. Малка корекция: В линкчето което си дал става въпрос за classic rock amPlug-а на Vox. Това горе е AC30. Не че става въпрос за различно качество или цена ама си обажда различно. Цитирай
Deeds of Flesh Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 честито за Schecter-a изглежда страхотно!!!! Цитирай
Recommended Posts