Metalix Отговорено Юни 6, 2008 Отговорено Юни 6, 2008 Хайде и аз да се похваля. Днес се сдобих със KORG GT-3 guitar/bass tuner Перцето е за сравнение. Плюс едни цайси евтинджоски. Цитирай
SviStyle Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 Дойде и моя ред да се изфукам. Днес успях да си купя едно комбо Fender Frontmen 65R.(снимки още няма). Но най-готиното е, че от магазина, отиде направо на сцена.Не ми се падна да репетирам даже. Може би няма по-прясна техника проработила на сцена.(касовата бележка е с един час по-рано от саундчека). П.П.А какъв дъжд го поля(буквално) после......не е истина!Но си бачка!(дано не се раздуе дървенията като изсъхне)! ама нали по вода му е тръгнало... Цитирай
serengeti Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 Взех си едно фленджърче вади благ звук,и едно процесорче за у дома да си джиткам-доста е доволно и то: Цитирай
chris_barnes Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 брао бе Митак, тоя Корг по-як саунд ли вади от Диджитек-а? аз знам че за дистри Digitech са най-добре...на моя яко му се кефя Цитирай
daniel.hristov Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 Вчера взех че краднАх една бройка от новия Firesound на Ники. Лудница !!! Цитирай
Bob Rock Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 Край на "дабъл-хенда" Line 6 FBV Express Footswitch уа-уа то не е хич зле ! Цитирай
serengeti Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 брао бе Митак, тоя Корг по-як саунд ли вади от Диджитек-а? аз знам че за дистри Digitech са най-добре...на моя яко му се кефя Ми със слушалки гаранция повече ми харесва от GNX2,пробвах да го ръгна в ампа и не се изкефих особено,обаче за в къщи се е утепало а е голямо колкото цигарена кутия. Цитирай
LOE Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Абе не знам дали е за хвалене или не, ама все пак реших да взема от тия залежалите cewvin vega кабинети от динакорд В магазина го пробвах с някаква глава на берингер - имайки предвид колко зле са им китарните ампове на берингер, звука ми хареса сравнително Верно кабинета е доста лек, и гърба му е от доста тънка дъска Кофти е че главата ми още я няма за да го измъча както аз си знам. Но като цяло мога да кажа че 2х12 кабинет за 160 лева не е лоша оферта, особено на фона на липсата на каквито и да е кабинети в момента в София (в фактор и РФ чакали всеки момент да пристигне стока, но този момент се проточвал от към месец), а и цените на които се очакват са от порядъка на 550 лв средно Между другото кабинета е доста по голям от стандартните правоъгълни 2х12, този е квадратен и говорителите са по диагонал... на външен вид е голямо колкото... 4х10 кабинет може би Ако има желаещи може да пусна някоя снимка, а семпли - като ми пристигне ампа Цитирай
Bob Rock Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 LOE давай инфо ... офертата хич ама хич не е зле. Цитирай
Trysth Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Абсолютно, пусни малко детайлни снимки и семпли като можеш. Цитирай
LOE Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Снимки - довечера Семпли - като ми дойде главата Цитирай
LOE Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Сори за кофти снимките, ама в момента само телефона ми е под ръка: Цитирай
PRIMO Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Ibanez RG370 DX BK,EB. След няколко години течащи лиги по хубави китари най-накрая и мен ме огря слънцето Цитирай
Slacoth Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 Аз се сдобих с нещо такова: http://images05.snimka.bg/000485096.jpg Това за войната на камьончетата...писна ми да руча с тях...с такова чудо ми се върна самочувствието на китарист.Баси бях забравил колко лесно се свири с процесор. Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 ..Shaped to Shock...Build to Rock... Warlock Revenge http://www.picvalley.net/v.php?p=u/33/8024_474.JPG Цитирай
Recommended Posts